Autumnist vs. Cefaploid9000 e-zone based cooperation
Re: Autumnist vs. Cefaploid9000 e-zone based cooperation
Hezké, gratuluju Vlado.
tak to je paradicka, vela zdaru, nech sa to tebe ujde !abuse píše:a tak ja sa teda trochu pochvalim http://kultura.sme.sk/c/5204135/co-bude ... -roka.html

Wow, super, gratulujem!abuse píše:a tak ja sa teda trochu pochvalim http://kultura.sme.sk/c/5204135/co-bude ... -roka.html
http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak ... 0549_n.jpg
nominacia premenena.
http://www.radiofm.sk/rha/kritici
Aj tento rok sa Rádio_FM rozhodlo prispieť svojou troškou k podpore domácej hudobnej scény a pripravuje už druhý ročník udeľovania Radio_Head Awards. Kozmetické úpravy sa nevyhli ani našim cenám, jednou z významných zmien bolo aj to, že sme sa rozhodli rozšíriť zostavu hudobných odborníkov, ktorí rozhodnú o nositeľovi ceny: "Album roka 2009 / cena kritikov".
O víťazovi sa rozhodlo v dvoch kolách.
Prvé kolo ankety prebehlo v termíne od 4.1.2010 do 18.1.2010. Zúčastnení hudobní redaktori v ňom vybrali 5 nominovaných, ktorých zverejnil 21.1. web sme.sk:
The Autumnist - The Autumnist [Deadred/Starcastic Records]
Diego - Peripheries [Wagon Records]
Burlas-Kladivo-Zagar - V rozpakoch [Slnko Records]
Kolowrat - Slnko je vo veži [Slnko Records]
Ali Ibn Rachid - Dancing [Azyl Music]
Druhé kolo prebehlo v termíne od 20.1.2010 do 27.1.2010 a z nominovanej pätice sa kritikom najviac páčil album
nominacia premenena.
http://www.radiofm.sk/rha/kritici
Aj tento rok sa Rádio_FM rozhodlo prispieť svojou troškou k podpore domácej hudobnej scény a pripravuje už druhý ročník udeľovania Radio_Head Awards. Kozmetické úpravy sa nevyhli ani našim cenám, jednou z významných zmien bolo aj to, že sme sa rozhodli rozšíriť zostavu hudobných odborníkov, ktorí rozhodnú o nositeľovi ceny: "Album roka 2009 / cena kritikov".
O víťazovi sa rozhodlo v dvoch kolách.
Prvé kolo ankety prebehlo v termíne od 4.1.2010 do 18.1.2010. Zúčastnení hudobní redaktori v ňom vybrali 5 nominovaných, ktorých zverejnil 21.1. web sme.sk:
Druhé kolo prebehlo v termíne od 20.1.2010 do 27.1.2010 a z nominovanej pätice sa kritikom najviac páčil album
To sa tyka dakych mensinovych zanrov ? alebo ako ? preco tam nie je nieco z mainstreamu ?abuse píše: "Album roka 2009 / cena kritikov".
toto je cena kritikov, este boli dalsie kategorie, posluchacske hlasovanie za album roka, singel, koncertnu kapelu a novacika
abuse : preco tam ale neni ani jedna kapela keru poznam ?
vlado, aj space recorder gratuluje 
som inak rad ze zabodovali diego, su fakt vyborni, hlavne na zivo

som inak rad ze zabodovali diego, su fakt vyborni, hlavne na zivo
a tie co vyhrali euroviziu poznas?Pytkin píše:abuse : preco tam ale neni ani jedna kapela keru poznam ?

kexik : no ale vacsinu kapiel z eurovizie som poznal .. ale z hentych ani jehla .. preto mi to pride divne .. ze album roka a nepoznam ani jednu kapelu .. jedine ze by teda ze by nikto nic nevydal v roku 2009 .. teda myslim z tych, ktorych poznam ..
pytkin, netvrd mi ze nepoznas ali ibn rachid... ved to je snad 15rocna zalezitost
kexik : no nazov poznam .. ale v zivote som to nepocul/nevidel .. Detto diego poznam , lebo ma stemplik stale pozyva na koncerty .. Ale opat som to nikdy nevidel/nepocul .. Abuse som raz videl v telke v metre .. Kladiva som raz pocul , to bola hrozna kokotina .. A Kolowrat nazov pocujem prvy krat ..
chyba je asi v tvojom prijimaci. kedze islo o hlasovanie posluchacov viacmenej nemainstreamoveho radia, je logicke ze posluchaci nominovali a ocenili viacmenej nemainstramove kapely, ci nie?
ja tie kapely vsetky aspon zbezne poznam, a to nepocuvam radio vuobec... a neverim ze si sa nestretol napr s Lavagance
inac som rad ze vyhrali diego, sikovni hudobnici, dost dobry album aj fajn ludia, na awardsoch sme odohrali spolocne jeden ich track v mojom edite, prijemna spolupraca
ja tie kapely vsetky aspon zbezne poznam, a to nepocuvam radio vuobec... a neverim ze si sa nestretol napr s Lavagance
inac som rad ze vyhrali diego, sikovni hudobnici, dost dobry album aj fajn ludia, na awardsoch sme odohrali spolocne jeden ich track v mojom edite, prijemna spolupraca
abuse : lavagance viem ze hrali nedavno v nuspirite .. ale nebol som tam .. nevidel som ich nidky ani nepocul ..
ale uz chapem , ze to bol album roka radia FM .. potom je to asi OK .. radio FM som tiez nikdy nepocuval .. ani netusim na akej frekvencii vysiela ..
ale uz chapem , ze to bol album roka radia FM .. potom je to asi OK .. radio FM som tiez nikdy nepocuval .. ani netusim na akej frekvencii vysiela ..
lavagance predskakovali depeche mode... tam si nebol?