AVE bluhon
AVE bluhon
ahoj som talentovany konzument lysohlavok,ktory sa po tazkom hubovom mesiaci rozhodol produkovat
ak by mal niekto zaujem o moju produkciu kludne napiste,ju huu pi pi piii v hlave maaaam hubickyyiiiiyyy
ak by mal niekto zaujem o moju produkciu kludne napiste,ju huu pi pi piii v hlave maaaam hubickyyiiiiyyy
Naposledy upravil(a) bluhon dne 18 říj 2019 20:52, celkem upraveno 1 x.
- Jirka Štolfa
Re: AVE bluhon
Jirka:co myslis?ak to co mam v hlave tak nie,este aj thc
potreboval by som poradit priatelia,mate prosim niekto skusenost so soundcloudom?
ozvali sa mi 3 ludia aby som ich kontaktoval a poslal zivotopis.neviem ci to je
nejaky zart alebo to mam brat vazne.to akoze takto zacina slava? ak ma niekto skusenost
budem velmi vdacny za kazdu radu
potreboval by som poradit priatelia,mate prosim niekto skusenost so soundcloudom?
ozvali sa mi 3 ludia aby som ich kontaktoval a poslal zivotopis.neviem ci to je
nejaky zart alebo to mam brat vazne.to akoze takto zacina slava? ak ma niekto skusenost
budem velmi vdacny za kazdu radu
trosku iny styl,ak chcete mozte aj hodnotit,nadat alebo poradit
Ak je to zdarma, tak by som to ignoroval. Z toho nic nebude.
Jedine ak mas vopred poslat aj nejake peniaze, tak vtedy je to solidna ponuka. Solidni producenti tak oddeluju tych, co maju solidny zaujem od tych, co len tak machruju a predvadzaju sa.
"Jedine ak mas vopred poslat aj nejake peniaze, tak vtedy je to solidna ponuka"
To je míněno vážně ? Pošleš někomu peníze za to, že tě kontaktoval mailem ?
To je míněno vážně ? Pošleš někomu peníze za to, že tě kontaktoval mailem ?
markuc: Znaménka píšeme za poslední znak bez mezery - to platí i pro otazník (taktéž platí pro Jirku).
bluhon: Mezi znaménkem a následujicim znakem se dělá mezera.
Bohužel jinak pomoci neumím. Na intoxikaci ani přibržděnost rady nefungují.
bluhon: Mezi znaménkem a následujicim znakem se dělá mezera.
Bohužel jinak pomoci neumím. Na intoxikaci ani přibržděnost rady nefungují.
MDudas:ak by ta niekto cudzi takto kontaktoval,ty by si im poslal?Nechcu peniaze,len zivotopis
biscuit:teda ako mi toto mohlo uniknut a to som tento rok maturoval
snazis sa ma urazit?cakam od teba verejne ospravedlnenie
biscuit:teda ako mi toto mohlo uniknut a to som tento rok maturoval
snazis sa ma urazit?cakam od teba verejne ospravedlnenie
Tak zatial som vypocul len track 6. Zaujimavy beat ale ten drum pattern by chcel trochu zmeny. Je to stale ten isty dookola co je po cvhilke do pocutelne. Intro je , ehm tie slaky su cudne (ani synteticke a ani realne) neako nechcu spolupracovat s tym pianom ako hudobne tak aj v mixe. Piano je utopene v reverbe zatial co slaky su naopak totalne dry. Slaky alebo skor to znie ako Viola sekcia - chamber size by som vymenil za cele ensemble. Ako napad ujde ale znie to skor ako len namet, na ktorom je este notne dost zapracovat. Ked budem mat chvilku pocuvnem aj ine.
Ak by ta niekto cudzi takto kontaktoval,ty by si mu poslal komplet zivopis ? Zivotopis mas len jeden, peniaze boli aj budu.bluhon píše: ak by ta niekto cudzi takto kontaktoval,ty by si im poslal? Nechcu peniaze,len zivotopis
MDudas:nekontaktoval si ma na tom soudcloude nahodou ty za ucelom okradnut ma?
asi poslem,ved zatial tam nemam ani co napisat,len to ze som skoncil skolu
ak chces mozme sa dohodnut,ak budu chcet peniaze posles ty a ked budem slavny tak ti vratim
TrojakEW:presne takyto pohlad na moju tvorbu som potreboval,velmi ti dakujem
asi poslem,ved zatial tam nemam ani co napisat,len to ze som skoncil skolu
ak chces mozme sa dohodnut,ak budu chcet peniaze posles ty a ked budem slavny tak ti vratim
TrojakEW:presne takyto pohlad na moju tvorbu som potreboval,velmi ti dakujem
Takze so presiel vsetky treky co tam mas na SC a poviem, ze to nie je zle. Napad zujimavy a co sa tyka zvuku, mix takztiez moze byt. Problem tu je jediny. Neviem ci su to len neake testy, ale mam pocit ako by to boli vsetko iba neake ukazky. Vsetky treky maju viacmenej intro a zvysok. Ako keby si len chcel ukazat svoje napady (ktore nie su zle), ale ziaden si nedokoncil. Pre mna je muzika ako kniha. Musi nieco povedat , musi to povedat zaujimavo ale hlavne to musi niekam smerovat. V tvojom pripade to su skor namety na pribeh (alebo ak chces trailer k filmu), kde vsak nikto nevie nic viac o tom aky je to pribeh a vsetko ostatne co formuje tento pribeh. Ako som spominal pre mna je to zaujimava ochutnavka co vsak nemusi znamenat ze samotny film bude naozaj taky dobry ako je trailer.
dakujem ti,ano su to len ukazky pre zacinajucich spevakov na tomto fore ktory hladaju producenta,ja vlastne
tiez len zacinam
tiez len zacinam