Tak po dlhsej dobe sa zas vraciam k tomuto stylu
tak, davam na stiahnutie moj prvy trance track, kto ma zaujem.
http://oberheim8000.bandcamp.com/
Axerathix - tranceova tvorba
Axerathix - tranceova tvorba
Naposledy upravil(a) Axerathix dne 02 úno 2014 20:01, celkem upraveno 1 x.
Re: Axerathix - tranceova tvorba
Ahoj,
Je to pekne, ma to dusu, je to celkom pestre...Najviac sa mi pacia pasaze kde hraje ten square synth...
Trochu mi to pripomina tento song: Pre mna je tvoj song ale trochu roztahany .Chcelo by to trochu priamociarejsi vyvoj, aby sa tam objavila nejaka hlavna melodia. A trochu menej natahovat tie prechody-oddychove pasaze
Napriklad v tom songu co som pastol vyssie pocujem hlavnu melodiu ktora sa tam par krat objavi a vlastne je jadrom toho songu.
A neviem ci sa mi to zda, ale mozno by to chcelo nejaku pevnejsiu a mohutnejsiu basu...
Ale ako celok je to podla mna kvalitna praca aj kompozicne aj zvukovo.
Je to pekne, ma to dusu, je to celkom pestre...Najviac sa mi pacia pasaze kde hraje ten square synth...
Trochu mi to pripomina tento song: Pre mna je tvoj song ale trochu roztahany .Chcelo by to trochu priamociarejsi vyvoj, aby sa tam objavila nejaka hlavna melodia. A trochu menej natahovat tie prechody-oddychove pasaze

A neviem ci sa mi to zda, ale mozno by to chcelo nejaku pevnejsiu a mohutnejsiu basu...
Ale ako celok je to podla mna kvalitna praca aj kompozicne aj zvukovo.
Vdaka, som rad ze sa paci.
Co sa tyka toho roztahania, mas na mysli ze je to moc dlhe? Lebo su aj dlhsie trancove skladby, pozeram do svojho trance listu a vacsina nad 6 minut. Alebo ze je tam nudny material?
Co sa tyka toho roztahania, mas na mysli ze je to moc dlhe? Lebo su aj dlhsie trancove skladby, pozeram do svojho trance listu a vacsina nad 6 minut. Alebo ze je tam nudny material?
Mě osobně se líbí taková tvorba.Konkrétně začátek a střed skladby,kde mám ale pocit nevyváženosti výšek a basů.Výšky tam přesahují hlubší tony alespon tedy z mého pohledu.Jinak skladba trochu ala Paul van Dyk snad tě to nejak neurazí.Jemná melodie ve skladbě by více vynikla pří jiné volbě barvy zvuku.
362
moj novy pocin,
budem rad za kazde pripomienky / kritiku, hlavne ohladom zvuku.