Mam tu dalsi track a ak mas trochu casu staci ak to ohodnotis aj jedinym slovom dakujem.Co poviete na moje gitarove solo?
Back to fckng simple
Back to fckng simple
Ahoj, hadaj kto som? Trochu napoviem.Slusny,poctivy,pravdomluvny,priatelsy,laskavy,skromny,ohladuplny,ochotny,cestny,vytrvaly,tvorivy a prekvitajuci neskutocnym talentom.Uz Vies?
Mam tu dalsi track a ak mas trochu casu staci ak to ohodnotis aj jedinym slovom dakujem.Co poviete na moje gitarove solo?
Re: Back to fckng simple
gitara tu neruší , zadelayovaná sa celkom hodí do takého chilloutového tracku
Dakujem jammix.Zistujem ze netreba mat talent na to aby som mohol hrat na hudobny nastroj staci len dobre nastaveny delay
Som mohol lepsie nastavit ten delay aj v predchadzajucom tracku na tom piane sakra.
Ako posobi cela ta skladba?Ten trojtonovy synth ktory sa tiahne celou skladbou od zaciatku az do konca a len sa na nom meni filter nie je to nuda?
Ako posobi cela ta skladba?Ten trojtonovy synth ktory sa tiahne celou skladbou od zaciatku az do konca a len sa na nom meni filter nie je to nuda?
ale nie nevadi je to celkom počuvateľny track od začiatku až dokonca.Ten trojtonovy synth ktory sa tiahne celou skladbou od zaciatku az do konca
Juchuu
dakujem.