Ahoj. Rád bych slyšel váš názor na tuto skladbu. Spíš mě zajímají názory ohledně zvuku aranží, než hodnocení stylu a kvalit zpěváka. Dělal jsem jí doma na koleni pro jednoho kamaráda. Díky Fil
http://picosong.com/kPK5/
Balada na zakázku
Re: Balada na zakázku
spev sa mi celkom pozdáva , balady moc nežeru
trochu moc hutne začina ten PAD zvuk na začiatku
.. kopak je tiež tak nejak moc koncertovo hlasny,
Ale najviac by som asi pomenil harmoniu , zdá sa mi taká moc ohníčková , rosa na kolejich viš co myslim.
, možno zmeniť toninu alebo niekde pomeniť intervaly , znieslo by to aj rockovu harmoniu ale to by mohlo dopadnuť praobyčajne k zblití
inak slušná práca

trochu moc hutne začina ten PAD zvuk na začiatku

Ale najviac by som asi pomenil harmoniu , zdá sa mi taká moc ohníčková , rosa na kolejich viš co myslim.

inak slušná práca
jo já jsem to jen nahrával a mixoval a dělal aranže. skladba byla daná na španělku s tim sem nic dělat nemoh...holkám se to asi líbí:DDD
ahoj,.. na co je nahravana kytara?
je jich tam víc a ruznym zpusobem nahrávaný na kterou se ptáš?
Myslím ten pár kytar hned na začátku, podkladové.
Souhlasim s tim nazorem , ze ten pad od zacatku je trochu ... moc nalehavy.
Myslim, ze hlavni hlas, i ten vokal by mohl byt malinko vic slyset nebo jeste upravit eq, aby byl malinko plnejsi,.. ale jinak se mi to libi.
Souhlasim s tim nazorem , ze ten pad od zacatku je trochu ... moc nalehavy.
Myslim, ze hlavni hlas, i ten vokal by mohl byt malinko vic slyset nebo jeste upravit eq, aby byl malinko plnejsi,.. ale jinak se mi to libi.
jedna čista el. kytara přes amplitube 3 do pc, druhá španělka nahrávaná přes telefon:)