bassline - pokusy o jingle
...
biscuit:.....ak uz hovoris o tych modernych jingloch...tie co obcas zachytim u nas v radiach a TV, tak vela z nich na mna posobi takym uponahlanym,agresivnym a komercnym dojmom...musi ten moderny jingel byt niecim sympaticky aby ma zaujal, nie len obsahovat tu agresivnost a uponahlanost ktora do tohto nasho dnesneho zivotneho stylu patri, nemam to rad....
bassline: Daniel Forró asi pred 10 rokmi v nejakej recenzii napísal: "Jaká doba, takovej zvuk." Evidentne to platí aj pri reklamných jingloch.
Ináč, čo sa týka tých tvojich, celkom sa mi páčili (hlavne tá ...01-ka), ale tie "trumpety" mi tam nejak...
Ja by som tam asi skôr vrazil nejaké echt syntetické leady, ktoré by trumpety iba pripomínali. Ale koľko ľudí, toľko chutí. 

Ináč, čo sa týka tých tvojich, celkom sa mi páčili (hlavne tá ...01-ka), ale tie "trumpety" mi tam nejak...

Re: ...
pokial si chcel pochvalu, mal si to napisat rovno.... myslel som ze chces konstruktivnu kritiku, a preto ma prekvapilo ze sa musis za kazdym komentarom obhajit....bassline píše:asymetrix :.... jee kolega z Kosic, no vitaj bratu!
...
biscuit:.....no ked uz o tom pises....tak co sa tyka mna, som absolutne
nemoderny, nejak ma to taha k retro 80-90's oldschool tvorbe a mozem sa snazit neviem ako, je to tam jednoducho stale citit
...a aj som rad...sice ma splachuju vsetky novodobe veci ako ty hovoris, ale ja tvorbu s retro nadychom strasne milujem a tak skoro sa to asi ani nezmeni
... http://www.bassline.szm.sk/FM_synth7__komp.mp3 - napr. tento pokus, vsetci by ma s tym splachli jak nic
...alebo tiez toto, http://www.djb-studios.com/bassline/Experiment.mp3 - podla niektorych to nie je zle, ale chyba tomu agresivita a driapanie sa do popredia...co uz, nezapadam do dnesnej doby
nemoderny, nejak ma to taha k retro 80-90's oldschool tvorbe a mozem sa snazit neviem ako, je to tam jednoducho stale citit

...alebo tiez toto, http://www.djb-studios.com/bassline/Experiment.mp3 - podla niektorych to nie je zle, ale chyba tomu agresivita a driapanie sa do popredia...co uz, nezapadam do dnesnej doby

Naposledy upravil(a) bassline dne 02 bře 2006 20:19, celkem upraveno 1 x.
A to som chcel osta? nenápadný
bassline: Aj ja ?a zdravím! Podľa ukážok, čo si poslal večer, súdim, že sme nie len z jedného mesta, ale aj z jedného cesta
, aj keď mňa to viac ?ahá do 70 rokov, čo je asi ešte väčší oldschool. Ale retro milujem a viem, že takých je nás viac. Biscuit mi však hovorí z duše: Nepodlieha? trendom a konvenciám, ale necha? sa nimi jemne oplachova? (uff, teraz som tomu dal). Je pritom zaujímavé, že módne trendy sa zvyknú po čase vraca? v akejsi "reinkarnovanej" podobe. Nádherným príkladom je práve hudba 90. rokov, kedy nastalo obrovské zmŕtvychvstanie analógového zvuku - ale v podobe, v akej by to v 70. rokoch možno nikto nečakal. Je možné, že niečo podobné sa stane aj s digitálnym zvukom 80. rokov.
Tento príspevok si dovolím zakonči? úderným reklamným sloganom, ktorý ma práve napadol: Nepodliehajme trendom: Tvorme ich!

bassline: Aj ja ?a zdravím! Podľa ukážok, čo si poslal večer, súdim, že sme nie len z jedného mesta, ale aj z jedného cesta

Tento príspevok si dovolím zakonči? úderným reklamným sloganom, ktorý ma práve napadol: Nepodliehajme trendom: Tvorme ich!
V tomto máš pravdu, len doplním, že za tými trojbodkami sa ukrýva pekne dlhý zoznam lenjedenov.dano píše:to je sice uslachtile, no Beethowen bol len jeden... rovnako ako Gahan, ci Ursiny...asymetrix píše:Nepodliehajme trendom: Tvorme ich!

Keď sa však na to pozriem z iného uhla, vidím aj to, že okolo každého z nich sa obšmietajú aj ďalší ľudia, ktorí na prvý pohľad nie sú až tak vidie?, ale tomu dotyčnému do toho kibicujú, ovplyvňujú ho, radia mu a tým aj vytvárajú cestu, po ktorej kráča. (Bože, už zase začínam filozofova?.) Takže tvorca trendu nemusí by? nutne ten, koho je najviac vidie?.

Ehm, no...dano píše:aj ked vlastne je pravda, ze sufliky alebo hard disky su dost velke... a znesu vela nezmyslov:-)