Beneath the Stars

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Odpovědět
kuba

Beneath the Stars

Příspěvek od kuba »

Nový song,

zpěv je Synthesizer V, Solaria.

Děkuji za poslech
NV

Pytkin
Moderátor

Re: Beneath the Stars

Příspěvek od Pytkin »

Spev moc pekny

dano

Příspěvek od dano »

V pohodicke to je, pekna atmosfera aj spev. Velmi ma vyrusuje ten hlasny suchy kick.

krocan

Příspěvek od krocan »

Velmi pekne a naozaj kvalitna skladba,ale ten kick tam pocase zacne vyrusovat.Sa mi zda ze ten kto robil master pouzil iba sluchadla.Obycajne je toto vzdy navine ak sa vyskytuje nejaky hlasnejsi prvok v skladbach.

demsky
Vybavení

Příspěvek od demsky »

Kopak je brutalny, spev ok, arpeggiator mi vadi, neviem ci to je moda z Chvrches, radsej by som pouzil synth stringy, o dobu skor ako je nabeh.

kuba

Příspěvek od kuba »

krocan píše:
25 led 2025 20:20
Velmi pekne a naozaj kvalitna skladba,ale ten kick tam pocase zacne vyrusovat.Sa mi zda ze ten kto robil master pouzil iba sluchadla.Obycajne je toto vzdy navine ak sa vyskytuje nejaky hlasnejsi prvok v skladbach.
Děkuji. Ano dělal jsem to na sluchátkách. Ale poslouchal jsem to i jinde a nějak mě to nerušilo. Ale je fakt, že mastering byl vždycky mimo mě.....přístě na to zkusím dát pozor.

kuba

Příspěvek od kuba »

demsky píše:
26 led 2025 21:36
Kopak je brutalny, spev ok, arpeggiator mi vadi, neviem ci to je moda z Chvrches, radsej by som pouzil synth stringy, o dobu skor ako je nabeh.
Arpeggiator se mi tam mooooooooooooooc libi :D , ale chápu, že to tak nemá každej, přesto děkuji :?

demsky
Vybavení

Příspěvek od demsky »

Ked sa ti paci, tak potom nie je o com :) len pories ten kopak, lebo je taky silny, ako keby si si ho dal namiesto metronomu pri nahravani a zabudol vypnut :)

Odpovědět