Bodyia - Aibo na výlětě
Bodyia - Aibo na výlětě
Můj první a poslední letošní příspěvek do hudebního nebe, kompozice "Aibo na výletě".
Re: Bodyia - Aibo na výlětě
na mna uz moc detune 

je to fajn, takovy trochu Orbitalovsky:) kazdopadne hezky stavnatej zvuk!
zvlastna hudba, ale ma svoje caro - paci sa mi to 

a nejake podrobnosti ? ktory zvuk je z coho a tak... 

No schválně, kdo uhodne, z čeho jsou bicí... je to poměrně nestandardní;) A Dendy nehlasuje;)
Jinak tam je Mono/poly (ten první bas, kterej jede celou dobu), Avatar (kvintovej zvuk bass/lead), PolyEvolver (organoidní vysoká plocha), Redsquare + custom Akira (vocal-like zvuk), Doepfer + Analogue systems modular (BPF lead), Voyager (takovej štěk uprostřed a basa na konci), Aelita (brass-like zvuk), Shruthi 4LP (FM bells)
Jinak tam je Mono/poly (ten první bas, kterej jede celou dobu), Avatar (kvintovej zvuk bass/lead), PolyEvolver (organoidní vysoká plocha), Redsquare + custom Akira (vocal-like zvuk), Doepfer + Analogue systems modular (BPF lead), Voyager (takovej štěk uprostřed a basa na konci), Aelita (brass-like zvuk), Shruthi 4LP (FM bells)
kdepak, ten by tohle nedal. ale viděl jsi to tu;)
ja si prave vybavil jen ty barvicky a taborakovy bongo od korgu (ale to to urcite nebude) 

-
fakt se mi to moc libi! presne jak psal amorph, hodne "orbitalovsky", ale v dobrym slova smyslu. Skoda, ze nejsi plodnejsi, protoze tohle fakt muzu!!