bodyia - Pop it!
bodyia - Pop it!
Letní veselá skladbička, nové kousky hw, ale dohromady jen 7 synths + drums
Re: bodyia - Pop it!
pripada mi to jak predvadzacka zvukov .. v zasade mi na tom nic nevadi .. ale ani mi to nejak nic moc nedava ..
Mně se to docela líbí, je tam hezky cejtit jak je to delaný na starejch mašinách a je fakt že v tý skladbe má každej zvuk svý místo a je krásně citelnej.
Pro mne zatím asi nejlíbivjejsí věc od tebe.
BTW:. ta basa co hraje hned od začátku, to je nějakej ARPí zvuk?
Pro mne zatím asi nejlíbivjejsí věc od tebe.
BTW:. ta basa co hraje hned od začátku, to je nějakej ARPí zvuk?
-
Ty zvuky se mi líbí moc. Je to fakt letní. Kompozice je na muj vkus místy trochu moc divoká. zkoušim si představovat jak by to znělo udělaný na VST - asi by mě to nebavilo.
c9k: jj, poznal jsi dobře, je to Avatar resp. Odyssey. Avatar má pár věcí zapojených jinak - výstup a některé modulace (vypnutá FM a další nesmysly), přitom hardwarově jsou totožní; můj kousek je tedy upraven tak, aby byl 100% Ody.
mne se to libi, prijemny 
nemusim ten brass - tfuj
ale zase zeru ten divokej lead - ten je nadhernej!!
ne, ze by mi to nejak vadilo, a uz vubec si netroufam ti do toho kecat, ale mozna je skoda, ze v nekterejch chvilich zni tvoje veci tak archaicky, protoze napady i aranze se mi zdaji hodne fajn. kdyby se vic objevovaly i soucasnejsi zvuky, ktery by tomu daly punc aktualnosti, asi by se mi to libilo jeste vic.. asi nejvic mi to prijde patrny u beatu.. ale mozna jsem jen vic deformovanej "trendama"
jinak jsem se te chtel zeptat, jestli te nalaka spectralis 2? hodne vyhledove o nem uvazuju, co jsem zatim videl/slysel me zaujalo a libi se mi.. co si o nem myslis?

nemusim ten brass - tfuj

ne, ze by mi to nejak vadilo, a uz vubec si netroufam ti do toho kecat, ale mozna je skoda, ze v nekterejch chvilich zni tvoje veci tak archaicky, protoze napady i aranze se mi zdaji hodne fajn. kdyby se vic objevovaly i soucasnejsi zvuky, ktery by tomu daly punc aktualnosti, asi by se mi to libilo jeste vic.. asi nejvic mi to prijde patrny u beatu.. ale mozna jsem jen vic deformovanej "trendama"
jinak jsem se te chtel zeptat, jestli te nalaka spectralis 2? hodne vyhledove o nem uvazuju, co jsem zatim videl/slysel me zaujalo a libi se mi.. co si o nem myslis?
hm, ja nevim, me se na tom libi asi jen ten bas, kterej fakt pekne basuje. Jinak mi tohle prijde jako priklad, kdy honba za zvukem zabiji hudbu. Teda kdybych nevedel, ze se o nic takoveho nejedna, ale ze je to proste prezentace cireho poteseni z toho zvuku
No a abych se vyjadril jeste vice nejasne, tak mi to pripomina nektere veci Orbital zvukove i hudebne 

biscuit: hmm, ten brass je opravdu kontroverzní, ale bez něj to nebylo nějak ono (je z OBMx). 'Současný' zvuky by šly taky nakroutit, ale to by si mohl člověk rovnou koupit nějakou VA věc, což není chtěné;) Ale s beatem souhlasím, v brzké době dostane Orbis jednotlivé tracky a myslím, že s jeho invencí se to posune hodně jinam.
amorph:
amorph:

Pekne. Zvlastni je, ze i z notasu z tech bassless pidi repracku to hraje analogove 

Od sobotního poslechu zjišťuji, že i na ten rytmičák, který mi tam původně neseděl, jsem si přivykl. Ale stejně by si zasloužil gate-reverb 
Líbí se mi to a jsem zvědavý, co vznikne z produkce Orbita, pardon Orbise

Líbí se mi to a jsem zvědavý, co vznikne z produkce Orbita, pardon Orbise

Petr Tudy Holubář - INSANIA, RIVER
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz
no ja som si to zase vypocul .. mne tam zvuky nevadia .. ale postradam tam nejaku hlavu a patu . pripada mi to ako kopa fajnych zvukov naplacanych na seba .. proste nema to daky uvod, jadro , zaver ..
Dobre vintage promo
skoda ze to neni trocha ucelene. Mohlo z toho byt krasne retro

hmm, není to sice systém sloka - refrén - sloka - refrén - závěr, ale mým uším to zní velmi uceleně... možná proto, že jsem to slyšel asi 100x a imho to všechno zapadá do sebe. No neva, moji pravnuci (no moji vlastně ne, vaši:-) mě pochopí a postaví pomník.
biscuit: Spectralis jsem zkoušel jednou u Thomanna a bylo to zábavný. Ovšem hodnotit si netroufám, nebylo s čím moc porovnávat, což bývá kámen úrazu.

biscuit: Spectralis jsem zkoušel jednou u Thomanna a bylo to zábavný. Ovšem hodnotit si netroufám, nebylo s čím moc porovnávat, což bývá kámen úrazu.
Ta basa pekne slape, ale prijde mi, ze to spis pro HW profiky nez pro muzikanty, protoze to proste nikam nejde - rozumej myslim jako ze se neposouva -, nejak v tom nemuzu najit tu 'hudbu'. Jinak ale po zvukove strance se mi libi, ze to zni tak jakoby old-fashion, proste jiny, nez byva ted zvykem.
úpravou mi to připomíná modland.com, ale ty zvuky nejsou špatný. lepší než tudy