bodyia - You'n'Me
bodyia - You'n'Me
Tak po delší době něco nového.
download: http://mp3.bodyia.cz/you_n_me.mp3
download: http://mp3.bodyia.cz/you_n_me.mp3
Re: bodyia - You'n'Me
pěkná retro soundtrackovitost! příjemný..
zvlastna hudba, ale ma to zaujimavu atmosferu a super zvuky 

Hudebně nebudu hodnotit, jsem přece jen jiná generace ... jednoznačně vynikající práce se zvuky - všechny palce nahoru !!!
nekdy je to moc suchy, chtelo by to pridat nejakej room reverb. jinak pekny zvuky! 

Výběr zvuků super. Vůbec celá zvuková stránka je parádní.
bodo, co je to piano? kurzweil nebo oasys? a ta moroderovska basa?
jinak se mi to celkem libi, je tam hodne slyset tvuj osobitej ebm projev, i kdyz nastrojove mi to prijde docela odlisny od starsich veci, ktery si vybavuju. zvuk je taky porad ten tvuj, jen hrube smichanej. na notebooku to hraje divotvorne, ale to je asi dobre, kdyby se to moc ucesalo, ztratilo by to cast toho kouzla co to ma..
jinak se mi to celkem libi, je tam hodne slyset tvuj osobitej ebm projev, i kdyz nastrojove mi to prijde docela odlisny od starsich veci, ktery si vybavuju. zvuk je taky porad ten tvuj, jen hrube smichanej. na notebooku to hraje divotvorne, ale to je asi dobre, kdyby se to moc ucesalo, ztratilo by to cast toho kouzla co to ma..

díky za reakce! označení retro soundtrack se mi líbí;)
Ad nástroje - pianko je FM z Oasysu, basa je tohle: ./ostatni-hardware/diy-synths-t5355-285.html#p297392 , kde paralelně jedou: dual SVF jeden filtr LPF, druhej BPF a Polivoks LPF a FM on.
Efekty na mě moc nejsou, nakonec jsem se přinutil dát trochu reverbu ze sony v77 na oberheim obmx (brass) a coron je efektovanej v korg digipultu. To je všechno, myslím. Finální mix někdy v budoucnu dostane Orbis v HK, ale to až případný dílo budu kompletovat;)
Ad nástroje - pianko je FM z Oasysu, basa je tohle: ./ostatni-hardware/diy-synths-t5355-285.html#p297392 , kde paralelně jedou: dual SVF jeden filtr LPF, druhej BPF a Polivoks LPF a FM on.
Efekty na mě moc nejsou, nakonec jsem se přinutil dát trochu reverbu ze sony v77 na oberheim obmx (brass) a coron je efektovanej v korg digipultu. To je všechno, myslím. Finální mix někdy v budoucnu dostane Orbis v HK, ale to až případný dílo budu kompletovat;)
jeste kdyz to poslocham doma, zaujala me takova ta plocha co se obcas vynori - napovez 
jinak na bednach to zni hezky - prijemne a zive (neplacate)

jinak na bednach to zni hezky - prijemne a zive (neplacate)
Plocha je yamaha FS1R, formantová syntéza. Jak mě ten nástroj zatím úplně nechytl, tak toto umí perfektně (a nejsou to samply, čistá matematika;)
Jo, je to paradne retro
ale ak chces byt fakt famous, posli mi stemy na remix