Bollo - At The Beginning Of The Days
Bollo - At The Beginning Of The Days
Hello,
prosim vsetkych o komentare a postrehy k tomuto tracku, co by sa tam este hodilo pridat, aby to som to trochu ozivil, co vylespit na zvuku atd.
Potrebujem to surne dokoncit, takze kazda rada dobra ... diky.
http://upload2.net/page/download/3CpyPt ... s.mp3.html
prosim vsetkych o komentare a postrehy k tomuto tracku, co by sa tam este hodilo pridat, aby to som to trochu ozivil, co vylespit na zvuku atd.
Potrebujem to surne dokoncit, takze kazda rada dobra ... diky.
http://upload2.net/page/download/3CpyPt ... s.mp3.html
no ono to v podstate este neni ani poriadne zmixovane, nie to este zmastrovane (to by fakt chcelo) ... prave to som chcel hlavne tuto od majstrov zvukarov pocut, co tam spravit so zvukom este ... no idem este roztiahnut do sterea, niektore zvuky, a trosku ich zhutnit nejak, ale co sa tyka pridavania dalsich zvukov uz tam toho moc vela nepride, aby sa to nebylo tam s tymi naechovanymi vecami ... ono to aj bolo myslene aby to bolo trosku prazdnejsie ... nie vsak prils prazdne, ale ani prehustene ... ide to do setu .. jedna mixovana kompilacia ... mam na to uz len par dni ... co sa tyka vocalu, tak tam chcem v tej druhej polovici dat do jedneho useku nejake hovorene slovo oefektovane ... vocal verziu mozo spravim neskor, ale toto ponahla ... takze idem robit, ked tak poslem dalsiu verizu ... diky
tomas - prilis sa to opakuje bez zmeny v takej 3/4tine...
inak zvuk - tie vysky troska tenke a zda sa mi akokeby ked je tam tych zvukov uz viac (prave v tej 3/4tine), tak ta hlavna basa akoby zachadzala prec (sa stisovala)....
ps: trocha postisuj a usad do sterea tie dly's
ps2: ako inspiraciu odporucam album od tracey thorn - out of the woods. tam je zvuk naozaj perfektny.
inak zvuk - tie vysky troska tenke a zda sa mi akokeby ked je tam tych zvukov uz viac (prave v tej 3/4tine), tak ta hlavna basa akoby zachadzala prec (sa stisovala)....
ps: trocha postisuj a usad do sterea tie dly's
ps2: ako inspiraciu odporucam album od tracey thorn - out of the woods. tam je zvuk naozaj perfektny.
Je to hodně příjemný - líbí.
Po tom breaku to nastoupí tak nějak "samozřejmě", udělal bych nějakej edit - nástup, aby to aspoň lehce vygradovalo. Nějaký klišoidní zašumnění, mezírka ve keré budou slyšet jen dozvuky nějakýho echa a aaaaááá .... TEĎ nástup. Se kterým by mohla přijít i nějaká drobná změna - víc / jiný hajtky nebo jiný perkuse. Taky tam fakt chybí ten vokál - ty 3/4 skladby jak už psal bluem jsou fakt "prázdný". Jsou to drobnosti, ale každej celek se skládá z detailů. Hudebně to máš krásný.
Po tom breaku to nastoupí tak nějak "samozřejmě", udělal bych nějakej edit - nástup, aby to aspoň lehce vygradovalo. Nějaký klišoidní zašumnění, mezírka ve keré budou slyšet jen dozvuky nějakýho echa a aaaaááá .... TEĎ nástup. Se kterým by mohla přijít i nějaká drobná změna - víc / jiný hajtky nebo jiný perkuse. Taky tam fakt chybí ten vokál - ty 3/4 skladby jak už psal bluem jsou fakt "prázdný". Jsou to drobnosti, ale každej celek se skládá z detailů. Hudebně to máš krásný.
-= As we grow as unique persons, we learn to respect the uniqueness of others. =-