Boris carloff-When I will be dead

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
carloff
Profesionál

Příspěvek od carloff »

hlas U 47tube do pendula, do lavry ..haly z TC M5000 a Lexicona PCM 90,
basa ziva Fender jazz bass USA , klavir z virtual grand , bici battery nejaky zvuky co se mi tam zrovna hodi...:) nejaky syntaky co si naefektuju, trilogy atmosphere, jen se snazim aby to uplne neznelo jak puvodni preset...
ad vyslovnost tohle je fakt prvni verze budu na to mit dva native speakery co pujdem slovo od slova:)
Hudebník a producent, majitel studia Soundevice
http://www.boriscarloff.com | http://www.soundevice-studio.cz

Amorph
Moderátor

Příspěvek od Amorph »

Ten klavir je slabej. Umelej, zastrenej, tenkej, nedetailni. Cely mix trochu stredovy az rezavy, ale to dela asi prebytek hlasu, celkove je to prijemne plny. Libi se mi prostory. Ve zpevu na muj vkus az moc patosu. Radsi mam priprozenejsi uveritelnejsi veci. Ale vec vkusu a v popu se to naopak vyzaduje:) Bici v refrenu jsou dost zatazeny. Jinak velka pohoda, da se to poslouchat i dokolecka...

fova

Příspěvek od fova »

Carloffova tvorba je vzdycky docela na urovni.
Pro me osobne je ale tohle nejslabsi z tech tri nahravek, co jsi sem dal.
Prijde mi, ze je to jeste dost nedodelane.
Predne vokal je moc nahlas, nastroje moc slabe. Piano je neprurazne, nema cinkave vysky, zni unyle.
V nastupu refrenu zapistis a nastroje te nepodpori, zustanes v tom jako zpevak sam, moc trcis ven. Chtelo by to nejakou mohutnejsi podkladovou/nastrojovou vypln, aby ten refren mohl gradovat.

Fractal

Příspěvek od Fractal »

nepredpokladam ze carloff nam tady predhazuje final produkty proto hlaska "Prijde mi, ze je to jeste dost nedodelane" je uplne mimo misu, poslechnu ve studiu, ted nemam prilezitost to poslouchat na poradnych bednach; pusobi to na me hodne ok, kazdopadne by si to zaslouzilo zive piano, to je vec ktera neni vubec problem dneska zaridit

fova

Příspěvek od fova »

Dost nedodelane v porovnani s ostatnimi tracky co nam sem dnes hodil. Ty mi prijdou, ze jsou dal.

Odpovědět