Bratri Orffove : Srust
Re: Bratri Orffove : Srust
Jinak mi to nepřijde natlačený, ale měl jsem takovej trochu "2D" dojem (výška / šířka), jakoby to celý bylo zezadu namáčklý na sklo a snažilo se to dostat ke mě... To mi vlastně přišlo zajímavý, to že se tam s tím prostorem děje něco, co vlastně nedokážu po analýze rozkódovat, nebo že je tam jakoby pro mě vymazanej ten dojem hloubky a přitom je to super... No nic, snad jsem si nepustil fantazii moc dalekoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo.
Hehe, zajimavej postreh. Jo az na drobnosti jsou vsechny nastroje v prvni rade, a dozadu jdou uz "jenom" efekty/reverby a nejaky cinkani. Mimochodem soundcloud komprese je strasnej mazec, sice to z toho vyslo vyznamove nezmeneny, ale o detailu kterej tam v ty nahravce je si to muze jenom zdat. Treba ty plechy znej az skoro vtipne, kdyz se na ne clovek zameri.
Bandwidth? Obcas maj nejaky "škyty". I kdyz porad lepsi nez youtube (tam u poloviny videi i na malym bitrate koukam nekdy na video po 5s uryvcich).
Je to moc pěkný, nicméně byl bych taky pro trošku ty sykavky utáhnout. Ten vokál je teda zajímavej - přijde mi to napůl cesty mezi mužským a ženským. Ještě nevím, jestli se mi to líbí nebo ne, takže tím je to pro mě zřejmě dle záměru správně divný 

pro me je to uplne bez pripominek. jen poslouchat a ucit se
holt kdo umi...

pěkné velmi, romantický pozdní letní večer.... líbí se mi to, ke zvuku nic nemám líbí se mi taktéž. 

diky za reakce i poslech 

- SoundsFine
Velice příjemné, milé, pozitivní.
Díky!
Díky!
fakt pěkný po všech strankach....všechno skvěle jemný, lehce jazzi , ....krasný . Oreginalní poetika ..celý je to dost nápaditý a svý , a to je dobre
Paradni, prijemne, ma to hloubku, pekny text i muzika.
Moc pěkný, jak po hudební tak zvukový stránce. Co víc dodat.
mne na tom trosku vadia vysky. posobi to na mna ostro - snare, OH a vokal