kazde slovo - nazor vitane
Brooklyn - Light Years (tomy .45 remix)
Brooklyn - Light Years (tomy .45 remix)
Naposledy upravil(a) tomy45 dne 01 čer 2010 09:31, celkem upraveno 2 x.
Re: Brooklyn - Light Years (tomy .45 remix)
sice nejsem znali a neviem o co ide, ale prijemny track, pekne to slape a dycha. Libi
ako ano moze byt.. zvuk nehodnotim - pocuvam na notebook vstavanych reprakoch
ale hudobne mi to sedi.. beat je velmi pekne vystavany, hlavne v prvej faze ako sa postupne zahustuje, moc dobre !
ak mozem otazku - tie breaky v 5:07 cca - to je loop alebo si to vystaval sam zo single shotov ? taketo daco som sa x-krat pokusal vystavat a nikdy sa mi to nepodarilo...
ak mozem otazku - tie breaky v 5:07 cca - to je loop alebo si to vystaval sam zo single shotov ? taketo daco som sa x-krat pokusal vystavat a nikdy sa mi to nepodarilo...
Ta basa se škopkama je super. Teda ještě trochu jinou barvu bych chtěl slyšet ale jako rytmika funguje
. Jinak to snad ani neni remix ne...? Krom toho vokálu... Nebo já teda neznám pravidla a definice, ale to je fuk. Jako celek se mi to líbí, ta repetivní pasáž po 3 minutě do toho breaku je možná moc dlouhá...
Ano je to zo single shotov, cize klasicke sample bicich. No je to trocha prplackadendy píše:ak mozem otazku - tie breaky v 5:07 cca - to je loop alebo si to vystaval sam zo single shotov ? taketo daco som sa x-krat pokusal vystavat a nikdy sa mi to nepodarilo...
Naposledy upravil(a) tomy45 dne 12 zář 2010 23:00, celkem upraveno 1 x.
Dikydelay píše:Ta basa se škopkama je super. Teda ještě trochu jinou barvu bych chtěl slyšet ale jako rytmika funguje. Jinak to snad ani neni remix ne...? Krom toho vokálu... Nebo já teda neznám pravidla a definice, ale to je fuk. Jako celek se mi to líbí, ta repetivní pasáž po 3 minutě do toho breaku je možná moc dlouhá...
co je to škopka ?
Je to remix, ziadne pravidlo ani definicia remixu nieje, teda aspon pre mna
snare mi přijde strašně vystrčenej - až otravnej. V první chvíli šlupka, bomba, po chvíli pruda...
Ale jinak dobrý, úvod je v pohodě
Prosim o definiciu 
šlupka, pruda, škopka
neviem co to je 
šlupka, pruda, škopka
šlupka: pecka
pruda: vojeb
---
jasný?
pruda: vojeb
---
jasný?
ten snare je fakt hnusny, jednak je nahlas, jednak nema dobru farbu. sample ale nebude zly, len ho treba posimrat eq a pripadne nakopnut nejakym skreslovatkom alebo harmonickym enhancerom
Vidite brathmovia z CZ?kexik píše:ten snare je fakt hnusny, jednak je nahlas, jednak nema dobru farbu. sample ale nebude zly, len ho treba posimrat eq a pripadne nakopnut nejakym skreslovatkom alebo harmonickym enhancerom
Diky Kexik. Urcite sa s tym este pobavim.
Ten snare tak posobi pre necitlive ghost udery,ktore su snad rovnako silne ako hlavny uder na 2. a 4. dobu.Keby sa trosku zhumanizoval ,zatiahol tak,ako by ho hral zivy bubenik,neznervoznoval by a pekne by plnil svoju ulohu.Magion píše:snare mi přijde strašně vystrčenej - až otravnej. V první chvíli šlupka, bomba, po chvíli pruda...
Aranžovanie, tvorba a nahrávanie hudby.