asi takhle:
jediny pripominky: ten zvuk mi celkove prijde trosku retro - osumdesatky vono to asi koresponduje s tou pisnickou, ktera mi dost evokuje nejslavnejsi depeche eru (i kdyz je samozrejme trosku jinde). proste to nema tak pruraznou rytmiku jako se to dneska nosi...
a kytary bych nezesiloval
pro me ta vec balancuje na hranici kyce a casto klopytne (treba kdyz se do toho opre autotune), ale proc ne, undergroundovy dogmata jsou casto k nicemu! dobrej popik, radiozurnal by to mohl hrat. zvuk nebudu honotit.
Me to treba zase prozmenu pripomina Camouflage, ale co na tom? Me se to libi. Nicmene tu kytaru taky skoro neslysim teda neco slysim, ale zda je to synth ci kytara se temer neda rozpoznat. Ja osobne bych jeste zesilil plochy.
Resume - OK!
...so many knobs, so little time... (autor neznamy)
Mě se to líbí, asi proto, že je to víceméně retro a já ty výše zmiňované kapely + třeba Tears For Fears obšas poslouchám.
Pozitivum je celkem příjemnej hlas a určitá vyváženost skladby (žádnej rušivej element) a co mi chybělo byl nějaký zvrat v podobě refrénu nebo nějaké pěkné změny... Takto je to pouze fragment čehosi... ale pěkně to plyne. Zařazhuji do lepší poloviny tvorby, co se tady na eZone dá slyšet...
Já bych ještě doporučoval sestavit kapelu, bubeníka a basáka minimálně. Myslím, že šikovnej kytarista by taky nebyl od věci (mimochodem, kytaru jsem teda taky moc neslyšel...) a tvorba by získala současnější sound... Ještě k tý skladbě: Minimálně na konec, jak se tam několikrát po sobě zpívá "stormy sea" bych dal dvouhlas. A alespoň trochu bych rozvinul basouvou linku...
ja si to bohuzel nestahnu pac mame v praci blok na empetrojky apod., ale jestli se nepletu tak hrajete ted v patek na favale s depressivcema zejo ? takze si vas dam zive