dělám na tom pár dní, je to teda očistec
Některý smyčce ještě uplně neladí, a jelikož mám zesilovač v servisu, je to mícháný na sluchátkách. Rád bych to vyšperkoval na maximum tak doufám že poradíte co s tím dál..... Děkuju
C.
Super, vidíš tohle je dobrej tip. Máš pěkný postřehy ! Děkuju, mě tohle uplně uniká, dokud mi někdo neřekne, že to tam tak je. Jsi muzikant? Co myslíš na to uspořádání / aranž, mě přijde že by se tam někam ještě tak na 8 dob hodilo nějaký druhý intermezo v jiným ladění, aby to rozbylo tu smyčkovitost.MDudas píše:Dechy su pre mna fajn ! Slaciky (smycce) ma trochu tahaju za usi. Ale nie, pretoze si to poskladal v inej tonine. Ako pisem - to nevadi. Moze to byt taky zart. (existuje X skladieb napisanych tak, aby melodia isla mimo stupnicu doprovodu)
-
Ryrmicky sa mi zdaju tie smycce trosku rozpadnute - nastup celej tej vety "ta--ta" o 1:27 mas trafeny, ale potom sa to rozide, pri pokuse o ten "rytmicky obrat" o 1:30. Dalsie "taduda --ta--ta" su uz posunute a to mi taha usi. Nesedi to tam rytmicky. Casovanie tak napul, ale rytmus je tam iny. Zladi sa to zase az o 1:35. Proste - ta tema ma akcent inde, jak si ho umiestnil ty.
-
k tomu vyvrcholeniu - to je iba taka drobna pripomienka - na posluch je to gradujuce a vrchol je na konci bridgu a v casti za nim. Ja osobne by som tam na posledny takt alebo dva: bud pridal dalsiu sekciu dychov tak na 15-20 hlasitosti hlavnej a strelil ju do strany (uplne mimo center), alebo tam na posledny takt pouzil nejaky panning filter. Clovek by mal mat pocit, ze trubkari v zadnej rade najednou vyskocili a fukli co to da !!! Nieco ako taaa-daaa-daaa-UÁÁÁ !!! Aj ked je to retro, moze tam byt miestami viac "priestorovosti", nez si dal.
Sorry, ze Ti do toho tak brblem. Nejako som sa nechal uniest....![]()
Caf.