c9000 píše:To Delay : člověče víš ,že mě to napadlo , to že to srovnám. Zkusil jsem to ale pak se mi to nějak nelíbilo, tak jsem to zase zdestruktovatěl. Ta kytara jak je, mi strašně připomněla starý gorillaz, tak jsem jí tam nechal, stejně tak ty vibes, když jsem to srovnal, tak to hrálo divně. Takže to není, že bych zapoměl.
No, mě na tohle vcelku vyhovuje Cubase, má totiž několik algoritmu jednak primo v Time Stretch modulu (MPEX, realtime), anebo proste v Sample Editoru - na bicí proste funguje drums, ale na kytaru hlavne plucked nebo pripadne solo algoritmus. Je jasny, ze se nejaky destrukci u samplovani nevyhnes, ale prijde mi skoda to neudelat poradne kdyz to zabere minutu navic, vim ze v Acidu treba nemas na vyber (nevim), ale urcite je i nejakej externi SW.
Samozrejme zalezi jak moc to chces maskovat, me to proste taha za usi a fakt to nemam rad (jen nekdy to je jako efekt dobry), jinej si toho ani nevsimne. Hlavne bych ale rek, ze to tak trochu deklasuje tu tvoji tvorbu, a zaroven ale i charakterizuje. Kdyby ses toho ocasu dokazal zbavit a vic se jeste soustredil na obsah, tak bys byl zase o level výš... Myslím že dobrá cesta byly ty živý pokusy