Ahoj,
o výkendu jsem po večerech tvořil, inspirován několika díly "pohádek o mašinkách", postava kouzelníka Zababy měla dostatečně silné charisma.
A tady jsem pro ni vymyslel písničku (zvukově jsem se s tím nijak netrápil tak prosím omluvte boule na basech apod.)
ale co to slysim, taky wavestation a taky ty nejproflaklejsi presety:)) No dobry, akorat mi to prijde zatim spis jako skica, kde jsou ty zvuky k sobe nahazeny trochu ledabyle. Takovej tavici kotlik a cekas, co z nej casem vyleze.
No jo ještě na tom zapracuju, to že to je Wavestation ani nevím, víceméně všechny zvuky jsem použil z různých samplovacích cedeček co mám v počítači a je fakt že čistě formou lepení samplů. Ale je dost možný, že to jsou fakt zvuky z toho korga.
Vlak sa pre mna rozbieha az od 30 sek. Odtial to uz slape. Od 2 minuty tie bicie sa mi neladia zvukovo, typ bicich myslim. Inak fajn atmosfera, este to dories zaujimavy namet
Díky za názory.
Temný to je , ale Zababa byl taky dost temnej
ty bicí ke konci jsou jiný, protože jsou akustický a mají hodně verbu už v základu ale líbí se mi jak jsou zahraný , navíc ta deformační komprese co je na Soundcloud tomu uplně rozmělnila vejšky a opět se ztratila hromada drobných detailů.