+1Pytkin píše:nepacia sa mi tie umeliny na hlase ..
Není to pěkné, ani zajímavé.
+1Pytkin píše:nepacia sa mi tie umeliny na hlase ..
Vy uz jste proste stary a konzervativni:) nic ve zlem:)jackies píše:+1Pytkin píše:nepacia sa mi tie umeliny na hlase ..
Není to pěkné, ani zajímavé.
Neco jako Ludwig Van v mechanickym pomeranci? To uz je taky neco let zpatky, 30? 40? Me to pride jedno, kdyz to na me ma nejakej ucinek, ale kdyz uz se ohanis novosti...carloff píše:JA myslim ze je to zajimavy prave v tom nezvykelm kontextu, predstav si zpivat Schuberta s vocoderem , nebo treba jazzovy standart. Moderni umeni je o uvadeni obycejnych proflaklych veci do nezvykleho kontextu...ale samozrejme se mi to muze vymstit ze ten kontext nekdo nepostrehne.
Pytkin píše:Mne nevadi ze je ten spev pokruteny.. Ale nepaci sa mi to konkretne pokrutenie, lebo mi to strasne pride sedlacke.. Neprinasa to nic nove, len to co tu bolo 100x .. Nieco ine sa neda vymysliet? Jasne klasicky vocoder je rovnako preflaknuty.. Neviem.. Nevyznam sa moc v tychto krabiciach.. Ale verim, ze by sa dalo vymysliet aj nieco menej otrepane..
jo třeba v některý části podladit tak o 3 oktávy a pak někde 3 přidat. To dneska frčí Asi takhle:) joke.Pytkin píše:Mne nevadi ze je ten spev pokruteny.. Ale nepaci sa mi to konkretne pokrutenie, lebo mi to strasne pride sedlacke.. Neprinasa to nic nove, len to co tu bolo 100x .. Nieco ine sa neda vymysliet? Jasne klasicky vocoder je rovnako preflaknuty.. Neviem.. Nevyznam sa moc v tychto krabiciach.. Ale verim, ze by sa dalo vymysliet aj nieco menej otrepane..
vzdyt je to jemna pisnicka tak proc z toho delat tendencne dubstephombrefeo píše:vykasli se na modernost, pridej tomu na tvrdosti a to dosti.