Cesta do hlubin / The_Way_to_Depth
Ved je to dost jasny nazor-zaujalo ma to.Mozes trosku opisat pracu so samplami?Skusal som nejake EW kniznice starsieho data,ale nemam taky presvedcivy vysledok ako ty.
Naposledy upravil(a) Cundo dne 28 bře 2008 19:24, celkem upraveno 1 x.
-
Cundo> Hele vím že to bude znít asi dost nepřesvědčivě, ale prostě poslouchám to co dělám a snažím se to udělat tak jak chci, aby jakoby ta HUDBA jako klíč zapadla přesně do zámku v mé hlavě, ten klíč a zámek se mění a možnosti které mám taky, snažím se stím bojovat a pořád se nějak učit z NICEHO
Uvidíme dále
Teďka následuje jeden track typu : zpěvák a klavír ( Robbie Williams ) slíbil jsem jedné přítelkyni skladbu tak uvidíme a poté chci udělat nějakou skladbu pro mši do kostela, přece jen tam chodím jednou týdně a už mě to tam nudí :> Jen mě mrzí, že nemám k dispozici Lidi na Vokály

Teďka následuje jeden track typu : zpěvák a klavír ( Robbie Williams ) slíbil jsem jedné přítelkyni skladbu tak uvidíme a poté chci udělat nějakou skladbu pro mši do kostela, přece jen tam chodím jednou týdně a už mě to tam nudí :> Jen mě mrzí, že nemám k dispozici Lidi na Vokály
-