Cigánskej pop

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Odpovědět
Džirka

Cigánskej pop

Příspěvek od Džirka »

Opět jsem udělal písničku mým cikánským přátelům. Zpěvák je autorem textu a hudby a já jsem dělal ty ostatní práce jako aranže, nahrávání nástrojů, mix, mastering, kamera, střih a tak dále. Je to cikánský pop s prvky funky, hiphopu a já nevím čeho ještě :)

Natáčení klipu byla velká improvizace, bez konceptu, scenáře a hlavně to byla sranda. Kluci si chvilku před natáčením odskočili do second handu a nakoupili retro oblečení, takže jsme to neplánovaně hodili do retra.

Prvotsky

Re: Cigánskej pop

Příspěvek od Prvotsky »

v pohode. Kluci vypadaj sympaticky. Nejlepsi je ten retro zacatek. Zvuk je velice dobrej bych rekl. Skoda ze text neni malicko vice dopilovanej.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Super .. ide z toho pohoda ..

biscuit

Příspěvek od biscuit »

hudba prima. chlapec co rapuje je vybornej, i kdyz vedle kolegu vypada jak za gros kudla :-) text a zpev, to uz je slabsi, ne ve smyslu technickym, ale spis ve smyslu odusevnelosti (ale chapu, kdo je cilovka, tam se nikdo nad tim asi moc zamejslet nebude). navic v tom cejtim michala davida a to jak v barve hlasu a dikci, tak i v ty obecny klisovitosti ty pisnicky. vim, ze ho maji cikani casto radi, ale nevedel jsem, ze ho maji pod kuzi :-) klip docela fajn natocenej, ale ta choreografie a casty opakovani toho jedineho tanecniho prvku v prostrizich, to je velkej vopruz.

jirko, porad je to celkove vyborna prace. kritikou se snazim jen upozornit na vady, ktery v tom subjektivne cejtim. ale jak te tady odtud znam, tak ty s pripominkama umis pracovat a nejsi jesitnej ;-) preju at se dari, ta tvoje prace je, i pres nedostatky, jedno ze svetel v tom nasem potemnelym ceskym tunelu 8)

Džirka

Příspěvek od Džirka »

Díky přátelé.. Biscuite, naprostý souhlas.. Jo Michal David je jejich velký oblíbenec, zpěvák Ferry se dokonce zúčastnil jedné TV soutěže, kde vystupoval jako imitátor Michala Davida... moje práce pro druhý muzikanty je často hodně o kompromisech, lidi nemají čas a peníze. Tyhle věci dělám v podstatě za almužnu, ale chci z toho vykřesat maximum.. Jinak s klukama mě baví pracovat, miluji jejich cikánskou spontánnost a jak to všechno prožívají :)

biscuit

Příspěvek od biscuit »

jj, to ze je to bavi a delaji to srdcem je z toho poznat. prave proto je to tak sympaticky. o tohle at nikdy neprijdou, az budou slavni, jinak se pripravi o hlavni kouzlo.

Hammond

Příspěvek od Hammond »

Super to je :) Jedine, co by som tomu klipu vytkol je, ze aspon trocha mohol korespondovat s dejom v texte. Ale chapem, ze asi zohnat peknu cigansku čhaaju na hranie do klipu bolo nad budget :)

peeetras

Příspěvek od peeetras »

Velká pohoda :palec+:
362

xdudy

Příspěvek od xdudy »

jo jo fajné

peteness

Příspěvek od peteness »

mi tam nehraje ten Favorit. Cogoši většinou jezdí ve starém Meďáku.

tony9

Příspěvek od tony9 »

Je to výborný kousek a já sám bych to lépe určitě nesvedl. Nicméně u mě, cigánské husle sů cigánské husle.

hubert

Příspěvek od hubert »

:palec+: je to fajn

dog

Příspěvek od dog »

...je to v pohodě.... :-)

andels

Příspěvek od andels »

Cajk, sám jsem z poloviny cigoš, takže approved! Meďour by seděl víc, té fakt.

Odpovědět