Cikánský song

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Odpovědět
Džirka

Cikánský song

Příspěvek od Džirka »

Produkoval jsem pro cikánskou kapelu tento song a natočil jsem jim k tomu i videoklip... Klip má svoje mouchy občas není synchronizovaný obraz s hudbou, ale bohužel můj počítač nějak nestíhá střihový software a neustále se mi obraz sekal, byla to taková práce naslepo :) Je to prosím popík, možná pro místní avantgardní umělce to bude už moc, ale kluci to strašně prožívají. Zpěvák nazpíval píseň na první pokus, nedělaly se žádný střihy ani úpravy
Naposledy upravil(a) Džirka dne 22 bře 2015 12:15, celkem upraveno 1 x.

Ivo
Moderátor

Re: Cikánský song

Příspěvek od Ivo »

Pěkné (zvukově, aranž atd), ale kde je ten cikánský song ? :)

Džirka

Příspěvek od Džirka »

On je to přímo nějaký cikánský tradicionál, oni si jen napsali český text.. a aranže už cikánský moc nejsou, to je pravda :)

rastis

Příspěvek od rastis »

pekne.

MDudas

Příspěvek od MDudas »

Ked som si pustil Kale a V.Bilu (co je moja referencia pre dobry Rom-pop) a potom toto, tak som sa rozosmial. Zadny Rom a malo popu. :lol:
Video a zvuk su OK.

biscuit

Příspěvek od biscuit »

na me je to moc bily... takovy rovny, popove prkeny. a zpevak ma desny brejle :-)
tvoje prace myslim super, jako vzdy.

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

"Příští ráno bude světlejší" .... :wink:

vasek

Příspěvek od vasek »

biscuit píše:na me je to moc bily... takovy rovny, popove prkeny. a zpevak ma desny brejle :-)
tvoje prace myslim super, jako vzdy.
Stopro souhlas.
Bicí jsou velice pěkně udělaný, jen bych zvolil trošku jinej virbl - míň strun. Škoda té barvy hlasu, která narušuje ten docela epickej sound :-)

Džirka

Příspěvek od Džirka »

Chápu, zpěvák je takový Michal David s Daliborem Jandou, já to ale toleruji a zas to vidím z tý perspektivy, že kluci jsou nadšený a mají z toho radost a mají své příznivce, kterým se to hodně líbí. S tou cikánskou polohou, abych to uvedl na pravou míru, v tom komentáři jsem napsal cikánská kapela, oni se ale jako cikánská kapela neprezentují, vznikli jako folkové trio, hrající na portě, toto je jejich jediná písnička s "cikánským" nádechem, kterou si pojali po svém. Jinak je to vše hozeno spíše do takového folkového středního proudu. V dalších písničkách, na kterých pro ně pracuji se snažím, na jejich přání přidat trochu modernější RnB-popový spodek. Tak uvidímě co z toho vyleze :)

Odpovědět