Citizen37 - Under The Moon (novej singl a videoklip)
Re: Citizen37 - Under The Moon (novej singl a videoklip)
jojo, takhle jsem to myslel, grunge to vystihujedelay píše:...spíš ten americkej grunge...
Jasne ja to takhle nemyslel ale koukni na to z druhe stranky. Je uplne jedno ze ve studiu ji to ladi kdyz pak na koncertu ji to ujizdi jen proto ze se neslysi. Neni zadnym tajemstvim ze dnes se penize prodejem CD nevydelavaji takze nejdulezitejsi jsou zivace no a kdyz to na zivaci skripe tak pak automaticky klesa navstevnost tedy zajem jit na koncert znova, dopoucit koncert kapely nekomu jinemu nebo si na koncertu kopuit CD ci jiny produkt a tim podporit kapelu aby mela alespon na benzin. Samozrejme jde i o ozvuceni salu a je to jedno s druhym.
Kvalitni ziva hudba = vzrustajici pocet lidi = lepsi reference = lepsi podminky pro vyjednavani s lepsimi saly atd. Urcite v Cesku existuji informace do kterych salu se nevyplati jit hrat protoze bud je tam zvukar co to neumi nazvucit nebo vybaveni neni nejkvalitnejsi a spise to zvuku kapely uskodi. No, to jsem se zase rozepsal o necem co sami urcite resite. To nic nemeni na faktu ze vas projekt je zajimavy. Ja se ke stylu zvuku nechtel vyjadrovat protoze to je ciste veci kapely a jejiho zvuku (tvare) jen jsem se vyjadril k tomu co jsem mel pocit se vyjadrit, cely je to o tom jak to citite vy
Kvalitni ziva hudba = vzrustajici pocet lidi = lepsi reference = lepsi podminky pro vyjednavani s lepsimi saly atd. Urcite v Cesku existuji informace do kterych salu se nevyplati jit hrat protoze bud je tam zvukar co to neumi nazvucit nebo vybaveni neni nejkvalitnejsi a spise to zvuku kapely uskodi. No, to jsem se zase rozepsal o necem co sami urcite resite. To nic nemeni na faktu ze vas projekt je zajimavy. Ja se ke stylu zvuku nechtel vyjadrovat protoze to je ciste veci kapely a jejiho zvuku (tvare) jen jsem se vyjadril k tomu co jsem mel pocit se vyjadrit, cely je to o tom jak to citite vy

Pustil jsem si pár těch LIVE ukázek a nemyslím si, že intonace zpěvačky je nějaký zásadní problém. Jestli je něco průser, tak ty dvojhlasy 
To by bylo na dlouhou debatu, ale stručně řečeno tenhle žánr není vůbec jednoduchý dělat (sám jsem se o to neúspěšně pokoušel). Žánrově a zvukově je to totiž naprosto obyčejný, co už každej slyšel x-krát. Takže tam musí být fakt hrozně velký NĚCO, co zaujme. Písničky, texty, osobnost frontmana, energie... To vyžaduje strašně moc vyzrálosti, důvěru v to co dělám, schopnost sdělení a všelijaký tyhle srajdy, který vlastně nikdo neví kde a jak a za jakých okolností se v lidech berou...

To by bylo na dlouhou debatu, ale stručně řečeno tenhle žánr není vůbec jednoduchý dělat (sám jsem se o to neúspěšně pokoušel). Žánrově a zvukově je to totiž naprosto obyčejný, co už každej slyšel x-krát. Takže tam musí být fakt hrozně velký NĚCO, co zaujme. Písničky, texty, osobnost frontmana, energie... To vyžaduje strašně moc vyzrálosti, důvěru v to co dělám, schopnost sdělení a všelijaký tyhle srajdy, který vlastně nikdo neví kde a jak a za jakých okolností se v lidech berou...
ja za jednu z tech veci "od prirody" beru barvu hlasu a jeho plnost. a zvlast v tomhle zanru je to myslim strasne dulezity. jak to delal ten vlk v ty pohadce o kuzlatkach?
me tam trochu ty hrubosti a zivocisnosti proste chybi. zaroven vim, ze tohle se proste po cloveku nemuze chtit, protoze to se v posilovne nenahoni a ve skole nenauci...

Kdo ladí, škodí svému kolegovivasek píše:Pustil jsem si pár těch LIVE ukázek a nemyslím si, že intonace zpěvačky je nějaký zásadní problém. Jestli je něco průser, tak ty dvojhlasy![]()

Nakonec si vždycky pustím nějaký RHCP a jsem uplně v klidu

Je to super. Jak píše Biscuit "plnost hlasu" a nějaké intonace mě vůbec nezajímají. Poslouchám starší 2014 nahrávku a třeba Deeper mi nevím proč připomíná RHCHP.