Clean Oxygen
-
Clean Oxygen
Ahoj mam tu dalsi product z mojej temnej hudobnej farmy.Kolegovia v robote sa mi smiali ze moju hudbu pocuvaju iba vypudrovany tanecnici.

Re: Clean Oxygen
Tak od AC/DC to ma daleko 

-
Ano je to trochu ine,chyba tomu spev 

Skus to poslať kalimu pelemu fajkovi možno ti aj vybavia dotacie z EU na tvorbu.
Dá sa počúvať celkom fajn kick pri hlasnejšom prehrávaní. Teraz nič okrem zberatelských predmetov nemám aby som posudil.

Dá sa počúvať celkom fajn kick pri hlasnejšom prehrávaní. Teraz nič okrem zberatelských predmetov nemám aby som posudil.
-
Kludne by som poslal ale zevraj im sa pacia iba pekne pesnicky.
Inak dost mi to pomaha ze robis tie zvukove testy na bedniach,pretoze mozno to vyznie cudne ale ja nemam tuto moznost.
Teraz nemas a mozno zajtra budes tak potom mozes posudit znovu.

Inak dost mi to pomaha ze robis tie zvukove testy na bedniach,pretoze mozno to vyznie cudne ale ja nemam tuto moznost.
Teraz nemas a mozno zajtra budes tak potom mozes posudit znovu.

Testy nahlas robím len podla nálady .. nieje to vždy samozrejmosť, aj keď treba len viac otočť knob
Na výškach to je trochu Lo Fi nedetailné a mierne agresívne..mierne .
Páči sa mi ako to vieš poskladať tematicky, má to hlavu a patu.
Teraz mám v zbierke toto https://www.kratomit.sk/kratomove-zele-citron/
len aby ma nemal niekto za divnejšieho ako som

Na výškach to je trochu Lo Fi nedetailné a mierne agresívne..mierne .
Páči sa mi ako to vieš poskladať tematicky, má to hlavu a patu.
Teraz mám v zbierke toto https://www.kratomit.sk/kratomove-zele-citron/
len aby ma nemal niekto za divnejšieho ako som

cau,
pocujem tam niekoho kto tu kedysi zlozil song s textom “poj*bana susienka”.
akoze mimo moju misu cely pocin, ale minimalne za snahu mas 2-
nech sa dari.
pocujem tam niekoho kto tu kedysi zlozil song s textom “poj*bana susienka”.
akoze mimo moju misu cely pocin, ale minimalne za snahu mas 2-

nech sa dari.
neni to zle ale viac sa mi pacili tie starsie veci co si mal.. take trosku prepracovanejsie mi prisli … a mam pocit ze si tu to trochu ptehnal zo sidechainom (alebo je to len obycajny kompreso na mastri ? - kazdopadne na moj vkus to trochu moc pumpuje s kopakom a trochu sa tym stracaju tie melodie.. asi sa to tak aj robi ale ja mam radsej ked je ta kompresia menej ocividna)
Ale to je len moj nazor, neznamena ze musis cokolvek menit koli tomu ak si s tym spokojny
Ale to je len moj nazor, neznamena ze musis cokolvek menit koli tomu ak si s tym spokojny

wtf toto je u nas legalne ??? to cumim..jammix píše: ↑03 srp 2024 12:14Teraz mám v zbierke toto https://www.kratomit.sk/kratomove-zele-citron/
len aby ma nemal niekto za divnejšieho ako som![]()
@dendy .. normalne prišlo na packetu a nikto ma vonku nečakal 
(Situácia ktorú nám zákonodárcovia prinášajú je, že sa k nám správajú ako k deckám za ktorých treba rozhodnuť čo ano čo nie... a potom ani neni možné zohnať informácie o tom akým množstvom sa dá bezpečne kochať na jeden krát. ..no gratulujem.
Ja zbieram už 5 rokov mletý prášok, kochám sa s 5g max ,..jedna čajová lyžička ... zaliaté horucou vodou ... gumene edibles mam prvy krat, tri možno štyri ks na jeden krat. Keby chcel niekto viac info tak mi napište spravu )

(Situácia ktorú nám zákonodárcovia prinášajú je, že sa k nám správajú ako k deckám za ktorých treba rozhodnuť čo ano čo nie... a potom ani neni možné zohnať informácie o tom akým množstvom sa dá bezpečne kochať na jeden krát. ..no gratulujem.
Ja zbieram už 5 rokov mletý prášok, kochám sa s 5g max ,..jedna čajová lyžička ... zaliaté horucou vodou ... gumene edibles mam prvy krat, tri možno štyri ks na jeden krat. Keby chcel niekto viac info tak mi napište spravu )
-
Tuto skladbu som mastroval vlastnorucne a tiez sa mi teraz zda ze to miestami na niektorych usekoch chrci.Ked budem mat viac trackov tak to poslem este raz spolu do studia na master.Ano je tam vypeckovany kompresor a limiter mlati na megamaximalnej hlasitosti .Takto by sa asi mastering robit nemal.
Dakujem za feedback.
Napadlo ma ze vyskusam PRO soundcloud version ze moje skladby poslu 100 posluchacom.Som zvedavy co to prinesie.
Dendy chcel by som sa opytat skusal si niekedy korg gadget na nintedo?

Dakujem za feedback.
Napadlo ma ze vyskusam PRO soundcloud version ze moje skladby poslu 100 posluchacom.Som zvedavy co to prinesie.
Dendy chcel by som sa opytat skusal si niekedy korg gadget na nintedo?
Naposledy upravil(a) dark alpaca dne 04 srp 2024 00:02, celkem upraveno 1 x.
Nie ja Nintendo nemam, Gadget som pouzival len na iPade a iPhone
Alpaca: Ja som sa snazil nieco zlozit v Gadgete na iPade, ale neslo mi to, nedokoncil som v nom nic (na rozdiel od NanoStudia 2, kde som dokoncil cez 10 trackov), navyse som tam mal velke problemy so zvukom, nepacilo sa mi ako to znie a polyfonicke syntaky mali nejaky dosahany zvuk, ked som hral akordy, fazovy posuv, alebo co, aj ked som vypol vsetky efekty a dal absolutne cisty dry zvuk, tak to znelo zle, tak som sa na Gadget vykaslal, ale aj user interface bolo trapenie.
A z toho co com videl na Gadget pre Switch, tak to ovladanie je este tazkopadnejsie, nez na iPade.
A z toho co com videl na Gadget pre Switch, tak to ovladanie je este tazkopadnejsie, nez na iPade.
Ja si myslim ze syntaky v Gadgete su fakt super.. Hlavne tie emulacie starych analogov (Polysix, MS20, Oddysei,..) su skvele .. Mal som Oddysei HW a ta SW emulacia v Gadgete je na nerozoznanie od HW a na rozdiel od neho ma as 8 hlasov polyfonie..
Co som kukal video tak ovladania na Nintende maju celkom dobre prespekulovane a da sa s tym slusne pracovat.. chcelo by to vyskusat ale.. tiez som mal pochybosti ako sa bude Tracker ovladat doslova par buttonmi a je to uplne genialne intuitivne .. takze ..
Ak ta zaujima ovladanie, pozri toto:
Co som kukal video tak ovladania na Nintende maju celkom dobre prespekulovane a da sa s tym slusne pracovat.. chcelo by to vyskusat ale.. tiez som mal pochybosti ako sa bude Tracker ovladat doslova par buttonmi a je to uplne genialne intuitivne .. takze ..
Ak ta zaujima ovladanie, pozri toto: