Climbers Paradise

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Odpovědět
upman
Vybavení

Climbers Paradise

Příspěvek od upman »

Climbers Paradise

Dik za comms, rendering pres TC Konnekt Live, zvuky 90% PC3x.

delay

Příspěvek od delay »

No Upmane, nevim, ale tohle se ti příliš nepovedlo... Je to celý takový rozladěný... Strings rytmicky téměř nefungují...

upman
Vybavení

Příspěvek od upman »

Hmm, kde? Asi sem hluchej, fazovej posun je schvalne kvuli "napeti", prave ze mi prijde, ze ty melodie do sebe jakoby narazeji, tj. potkaji se na kazdem 4. beatu... myslis cca. v 1/3 jak nastupuje piano?

Kazdopadne dik, urcite k zamysleni

upman
Vybavení

Příspěvek od upman »

A jejda :( tak velike to sorry - ja vul to doma zase poslochal na bednach se zapnutym subem, takze ja me, tak i moje zene to slapalo a nebylo to slyset. No a dneska sem si to dal na sluchatkach ala notebook...

Prasim si timto na hlavu, vecer sem hodim upravenou verzi - fuj nerytmicke stringy.... Aspon uvidim, coze to umi ten ableton s timestretchingem :)

upman
Vybavení

Příspěvek od upman »

Climbers Paradise (opravene)

Opraveno, bohuzel bez TC DSP, proste ne a ne z nich dostat zvuk, ktery bych si predstavoval. Smycce nahrany znovu, upravna hlasitost, novy mix.

Takze jeste jednou a diky za comments.

ninja

Příspěvek od ninja »

od cca druhe minuty do cca treti minuty se mi to docela libi, docela zvlastni nalada. To ma byt jako, ze horolezec protrhne hlavou hlavou oblaka a vidi nadheru? Prvni myslenka co jsem ucitil pri poslechu bylo spis neco jako tanec ozivlych mrtvol :twisted: ... To jsi hral sam na to piano?

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

pri tejto skladbe mam pocit ako keby sa bubenik s basgitaristom nikdy nestretli :)

upman
Vybavení

Příspěvek od upman »

2 ninja: no ono 7b je tak trochu jak kdyz tancuji mrtvoly. V tom case je to spis o tom, ze prekonal nejaky husty krok (vetsinou tezky prelez previsem) a dostal se nad to - az na konci se dostane na konec, kde uz pouze vychutnava endorfinovou sprsku. Jinak jasne, na piano jsem to hral ja, resp. hral sem tam na vsechno :)

2 excom: no to mas recht :) fakt se nikdy nepotkali. S tou basou proste jeste musim zamakat, jak na ni sam neumim, tak je to proste mizerie. Jednoduche prechody, ok, ale ja chci, aby basa hrala vlastni melodii, coz zjevne delam blbe. Holt to chce proste naposlochat, teorii uz sem do sebe nasal, ale neni aspon na zprostredkovanou praxi... Tady to spis ale vypada, ze sem netrefil synchro bicich s basou, je to tak? Sakra..... grrr, musim predelat

Jinak pokousel jsem se spis nez pojmout to klasicky - tj. bici, basa, melodie, lead jako smycce, vrsveni smyccu, bici (stazene ze 170bmp na 120) a zbytek.

Co zvuk? Je to vyvazene?

Akorat otakza je, jestli jsem to hlavne neprehnal s tou delkou...

delay

Příspěvek od delay »

Upe... Ty smyčce máš povětšinou rytmicky stále dost mimo, hlavně takový ty krátký noty co jsou hraný jakoby prstama... To neslyšíš? Jinak asi tuším, co jsi tou skladbou chtěl vyjádřit...

upman
Vybavení

Příspěvek od upman »

sakra - myslis ty kratky, co hraji vyssi tony? Snazil sem se to trfit, ale koukam, ze porad vaznu (i kdyz podle graf. zobrazeni je to celkem OK). Predelam, to je jasny, akorat moje hluchy ucho musi vedet, co :)

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez »

upman: asi bych byl min velkorysej v pouzivani reverbu, ve vsech skladbach obecne.

upman
Vybavení

Příspěvek od upman »

Ok, asi je cas zamyslet se nad tim, jestli mit pouze 1 verb na masteru neni fakt kravina. Diky, potreboval sem uz jenom postrcit :)

Hemp

Příspěvek od Hemp »

Zacatek me hodne chytl, i kdyz spodek mi prijde slabsi, ale pozdeji me to zaclo trochu nudit...

roocza

Příspěvek od roocza »

napad mi neprijde vubec zlej, ale zvukove mi to prijde slabsi... esp nazacatku... stringy jsou pod dekou a spolecne s bicima, to dela docela bordel v rytmice, ale to uz ti tady urcite reklo x lidi prede mnou... piano pasaz fajn, ale opet mi vadi zvuk... dela mi velkej problem rozeznat jednotlivy tony, vsechno se strasne prekrejva a nezni to ciste... ale melodicky moc pekny - teda aspon to co sem pochytil :) ... imho by tomu neuskodilo jeste nekolik uprav predtim, nez bys to uverejnil... pri dobrym technickym zpracovani by to mohl bejt peknej kus

Odpovědět