2wohma:
joo, jestli na to bude čas a nervy, pořešíme s kytaristou

...
Ten zpěv je problém, já s tou holkou nějak nevim - je to asi tak, že komu nevyhovoval hlas markéty (ta naše bejvalá - mistaken/infested), tomu se líbí sheavie... a vice versa. Problém je, že Markéta se vesměs líbila.. Hlavně se bojim labelu, protože tam jsme se do výběru dostali díky mistaken - tedy markétě..
2amorph:
Kolem 1K jsem přesně přidával (postprodukčně EQčkem) ael nakonec mi to moc nesedělo, zkusim s kytaristou vymkat nějaký lepší nastavení jeho Line 6 Spideru II .. anebo sehnat vybavení, naučit se to a majkovat jeho Mesu Rectifier, to byl asi ideál.. ale to na to demo nejspíš nestíháme.
Bicí jsou stejný - člověk je línej a udělá si jeden pattern, kterej jede dokola, no!

.. Nabízí se otázka jestli teda na tyhle rádoby reálný bicí nezkusit nějaký Addictive Drums / EZ Drummer apod... možná yb to za to stálo, jenže já mám rád tuhle kontrolu nad jednotlivejma samplíkama.. S tim kickem souhlasim, to jsem taky nějak postřehl, ale byl jsem línej hledat lepší sampl, ale udělám to!
Nahráváno nejen doma, ale hlavně v minimístnosti, možná se to na projevu projevuje
A díky!
Jinak vokály jsem na zdejší radu dal nakonec míň, teď mi ale skoro přijdou moc málo - jak se zdají vám?