Cough (Moj prvý DnB)
Cough (Moj prvý DnB)
Zdravím
tak som spáchal niečo v DnB štýle je to robené FLkom...zvuk je podla mna trošilinku lepší ako pri minulých skladbách...ale stale to neni ono...
Tak vám vopred dakujem za komentáre a rady
Re: Cough (Moj prvý DnB)
ja DnB prilis nerozumim, nicmene...
neprijde mi, ze by si zvukove i hudebne rozumela ta subbasa s tim zbytkem
ale pekne slozeny beat, ten se mi libi, ale asi by mohl obsahovat vic prechodu...
neprijde mi, ze by si zvukove i hudebne rozumela ta subbasa s tim zbytkem
ale pekne slozeny beat, ten se mi libi, ale asi by mohl obsahovat vic prechodu...
no ta melodie mi přijde dost děsná. Na začátku jsem vykulil oči a říkal jsem si, to je hodně vtipnej začátek, ale když zůstal celou dobu jako jedinej motiv ... no - bicí ok, ale být tebou zaměřím se na melodii - asi míň je víc...
-
Brooklyn / juanita juarez
- Profesionál
ani bici nejsou ok, aspon za me.Magion píše:no ta melodie mi přijde dost děsná. Na začátku jsem vykulil oči a říkal jsem si, to je hodně vtipnej začátek, ale když zůstal celou dobu jako jedinej motiv ... no - bicí ok, ale být tebou zaměřím se na melodii - asi míň je víc...
je jasné že sa mám ešte čo učiť...ale z FLkom pracujem ešte len pár mesiacov takže
ešte to tak neovládam 
Ale dakujem za komentáre
Ale dakujem za komentáre
-
eraser_svk
+1 , na tom beate by som pracoval v prvom rade.Brooklyn / juanita juarez píše:ani bici nejsou ok, aspon za me.Magion píše:no ta melodie mi přijde dost děsná. Na začátku jsem vykulil oči a říkal jsem si, to je hodně vtipnej začátek, ale když zůstal celou dobu jako jedinej motiv ... no - bicí ok, ale být tebou zaměřím se na melodii - asi míň je víc...