Cover mojí vlastní písně

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Odpovědět
Džirka

Cover mojí vlastní písně

Příspěvek od Džirka »

Po delší odmlce, jedna písnička. Byť už dělám muziku na 100% což je sice super, akorát na vlastní hudbu nějak čas už nevychází. Dneska jsem si ale udělal malou radost a natočil si předělávku jedné staré písničky z dob, kdy jsem se pokoušel o české písničkářství :) Písnička jednoduchá, takže byla hotová během půl dne (proto buďte ke mě shovívavý), včetně klipu, což měl být původně "lyric video" ale můj počítač se dnes tak nehorázně sekal, že jsem z toho nakonec udělal mini-lyric video :)

Amorph
Moderátor

Re: Cover mojí vlastní písně

Příspěvek od Amorph »

moc fajn, tesim se na cele album:)

gambler

Příspěvek od gambler »

Tak toto je pecka!Absolutne genialna atmosfera, zvuk,melodia vsetko..Normalne som mal zimomriavky jak som to pocuval.Pri vsetkej ucte ku klasickemu "Ceskemu pisnickarstvi" tato vec je uplne niekde inde..Prides mi ako taky Cesky Jose Gonzales a urcite by si mal spravit cely album v takomto style..To ze si dokazal spravit takuto bombu za pol dna znamena ze to z teba lezie uplne prirodzene,nic tam nemusis tlacit na silu a ono to v konecnom vysledku pocut.:palec+: Jedine co mi tam vadi je to banjo ci co to tam hra cas od casu na pravej strane (to je prvok toho klasickeho starinkovskeho Ceskeho pisnickarstvi) ale nastastie to nie je nijak vyrazne :)
Naposledy upravil(a) gambler dne 10 kvě 2016 15:37, celkem upraveno 5 x.

Pastor

Příspěvek od Pastor »

Nádhera.

Džirka

Příspěvek od Džirka »

Děkuji přátelé :) možná dobrý nápad natočit v podobném stylu album. Nápadu mám totiž tolik, že mám často pocit, že se mi rozletí hlava na kusy. Určitě bych si tím přinejmenším nesmírně uvolnil :) Díky Gambler za povzbuzení. Jo to banjo je normální kytara, tlumeně hraná trsátkem :)

Odpovědět