CRAZY BOSS
atom : ano, je to tu sami makkys 
ja som to sice este stale nepocul, ale v provom rade musis sam vediet ci sa to da pocuvat
to sa predsa nemozes nikoho pytat, to musis vediet len ty sam.. ak to nevies, nerob hudbu.. respektive, rob ju pre seba.. a ked spravis 10-20 hudieb, tak tu najlepsiu ktoru si myslis ze sa da pocuvat, zaves sem na ezone a napis prispevok z ktoreho vseci uveria ze si stojis za svojou pracou-hudbou ktoru si postol...

ja som to sice este stale nepocul, ale v provom rade musis sam vediet ci sa to da pocuvat

Pokud tu tvou "hudbu" děláš i pro lidi, tak je tvůj záměr lidstvo vyhladit.
Já k sebevraždě neměl při poslechu moc daleko.
Teď vážně.
Opravdu myslíš, že si tenhle kousek bude někdo pouštět a poslouchat ?
Nebo, nedej bože, na to tancovat ?
Věřím, že tobě se to líbí,
( jseš na sebe třeba i pyšný že jsi něco "dokázal")
ale podobný pocit bude mít z toho málokdo.
Jediné použití něčeho podobného, složeného z takových různých ruchů vidím možná (s největším sebezapřením) jako podkres videa s nějakou výrobní linkou nebo stáčírnou.
Co příště zkusit něco (cokoliv krátkého do max. 2 minut) s použitím POUZE základní sady bicích, baskytary a piánem ?
Co ty na to ?
Já k sebevraždě neměl při poslechu moc daleko.
Teď vážně.
Opravdu myslíš, že si tenhle kousek bude někdo pouštět a poslouchat ?
Nebo, nedej bože, na to tancovat ?
Věřím, že tobě se to líbí,
( jseš na sebe třeba i pyšný že jsi něco "dokázal")
ale podobný pocit bude mít z toho málokdo.
Jediné použití něčeho podobného, složeného z takových různých ruchů vidím možná (s největším sebezapřením) jako podkres videa s nějakou výrobní linkou nebo stáčírnou.
Co příště zkusit něco (cokoliv krátkého do max. 2 minut) s použitím POUZE základní sady bicích, baskytary a piánem ?
Co ty na to ?
je to humus, to chrastění je mimo rytmus, a naplácat různý samply přez sebe svede i orangutan............ ale zkus třeba pracovat s nástrojema - i na elektru je vždycky o level výš, když je alespoň smyčka nahraná živě.
Na druhou stranu, asi po minutě poslechu jsem se do toho zaposlouchal "vypnul jsem" a pak sem to už vnímal jako celek.Takže po stránce aranží a i smíchaný je to celkem v pohodě. Akorát se vy_er na ty hrozný samply - páč pískání gumový hračky, nebocotoje není industriál.
Na druhou stranu, asi po minutě poslechu jsem se do toho zaposlouchal "vypnul jsem" a pak sem to už vnímal jako celek.Takže po stránce aranží a i smíchaný je to celkem v pohodě. Akorát se vy_er na ty hrozný samply - páč pískání gumový hračky, nebocotoje není industriál.