Ahoj, připojuju své dva nové tracky. Rád bych vás poprosil o názor hudební, ale co také případně změnit a doladit v mixu.
Díky moc, ahoj Tom
Halo Christian:
American Eye:
Crested Lark - Halo Christian a American Eye
Re: Crested Lark - Halo Christian a American Eye
Halo Christian: Tie ruchy - noize mi akosi zkazili fajnu gitaru, od ktorej som hned od uvodu cakal viac. Mozno viac s citom tam zakomponovat tie ruchy, zvuky, pazvuky. Od 00:24 to uz zacal byt trochu mashup. Ono zaranzovat harmonie, melodickost s ruchmi tak, aby to davalo akysi celok, to je umenie, sam to neviem zladit, ak sa o nieco take pokusam. No v tomto pripade, tie ruchy - noize atd., mi z toho urobili riadny gulas. Hoci ako som spomenul zaciatok zacinal pre mna velmi slubne. Dalej to uz je len mrzkanie fajnej gitary rusenim ako ked vyberies konektor z monitorov bez toho aby si vypol najskor monitory... a ten zvuk k tomu primiesal a aj to bez EQ
Deju sa tam len tie ruchy. Skoda, fakt to zacinalo super.
Druha skladba mi absolutne nic nehovori. Priznam sa, ani neviem co si o nej mysliet. Ak to bol zamer, potom moj koment neber v uvahu. Lebo mozno len tiez nechces byt "pacivy"

Druha skladba mi absolutne nic nehovori. Priznam sa, ani neviem co si o nej mysliet. Ak to bol zamer, potom moj koment neber v uvahu. Lebo mozno len tiez nechces byt "pacivy"

Re: Crested Lark - Halo Christian a American Eye
Tomy45: Ahoj, díky za reakci. No teď si uvědomuju, že jsem dam dal tracky, které oba pracují s ruchama...Jinak díky za postřeh, že bych mohl více propojit kytaru s těma ruchama, to je dobrý nápad. Zkusím to.
díky, ahoj, Tom
díky, ahoj, Tom