Crimson Crisis - Samurai's story
-
Crimson Crisis - Samurai's story
http://soundcloud.com/crimson-crisis/samurais-story
hellllou vespolek, novy track!,,,, predstavoval som si pribeh vo sne,., co vy na to je to dreamy drama???
hellllou vespolek, novy track!,,,, predstavoval som si pribeh vo sne,., co vy na to je to dreamy drama???
Re: Crimson Crisis - Samurai's story
Nazdar!
Nemuzu si vzpomenout jakou mi ten zacatek vzdalene pripomína skaldbu Cafe del Mare... ale jen ta prvni ctrvrtina..
zvukove dobry. Ty vyhravky tech nastroju mi prijdou trochu kostrbaty - takovy radoby dramaticky.. ale nejsou vubec spatny - jen by si si s nima mel ete vic
vyhrat aby byly uveritelny. Celkove si myslim ze by to chtelo zjednodusit a vic si vyhrat s detailama... jen muj nazor...
Ted si rikam ze delat filmovou hudbu musi bejt vysoka meta..
Nemuzu si vzpomenout jakou mi ten zacatek vzdalene pripomína skaldbu Cafe del Mare... ale jen ta prvni ctrvrtina..
zvukove dobry. Ty vyhravky tech nastroju mi prijdou trochu kostrbaty - takovy radoby dramaticky.. ale nejsou vubec spatny - jen by si si s nima mel ete vic
vyhrat aby byly uveritelny. Celkove si myslim ze by to chtelo zjednodusit a vic si vyhrat s detailama... jen muj nazor...
Ted si rikam ze delat filmovou hudbu musi bejt vysoka meta..
-
diky za koment, no je to mozno pravda treba to tam trocha upratat... robim s IK Multimedia Vitous Philharmonik a s free verziou East-West Orchestra no dost je tazke tam s tym artikulovat
nielen k tejto skladbe, ale aj k ostatným na soundcloud - dobrý materiál na prácu, páči sa mi to. Skús dať pozor pri hraní na rytmické frázovanie, inak celkom fasa...
Ahoj, atmosféru to má. I z hlediska aranže je tam cit. Jen ty sólové nástroje opravdu hrají arytmicky, nevím, zda-li ke skladbě máš nějaké pevné tempo, ale pokud ano, tak bych ty nástroje lépe zkvantizoval a nebál se dorovnávat MIDI, pokud to tedy není přímo zaznamenané audio. Pak to bude podle mě paráda. Jsi na dobré cestě.
-
moze byt, no mate pravdu tempo tam nemam a nahravam po jednom nastroji do audia co ma napadne piramo z klaviatury, bol som napriklad v kine a videl som trailer na jeden film a celkom na mna zaposobilo ze tam bol len dolny string a do toho masivne perkusie tak som zacal nieco s tym, ono nemam sekvencer, aky by ste poradili ale aby to zvladol IK Multimedia Vitous Philharmonik, mam len 1 gigo ram....
este raz diiiiky
este raz diiiiky
philharmonik neni zas tak narocnej, na 1giga s tim udelas dobry veci. Na to, ze jsi to hral postupne zive, tak to je dost slusny myslim. Jinak muzes zkusit Cubase, Sonar, Reaper, asi jsou i dalsi alternativy. Mno a kdyby ti to precejen drhlo, tak dokup 1 nebo 2 giga a budes v pohode, dneska to snad nestoji tak moc...
-
nahravam do ACIDU PRO http://www.sonycreativesoftware.com/acidpro dobre sa v tom robi a hlavne pri nahravani mi NESEKAAA
No jasně, tak to je v podstě regulerní DAW, tam máš komplet MIDI. Tedy uplně nerozumím tomu, jeslti používáš VSTi (IK Vitous) tak přece nahráváš do MIDI, nebo snad posíláš audio z outu zvukovky zase zpátky na input, aby jsi zachytil přímo wav? Nebo to platí jen pro externí zvuky? (jestli nějaký používáš)---
-
Mno ked si to dam ako plugin do Acidu a naladujem viac zvukov tak to uz seka... takze to pouzivam ako samostatnu aplikaciu a nahravam audio priamo do Acidu, asi budem musiet nasetrit na lepsie PC