CRUEL akusticky jako Krutá tráva (EP+klip)

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Odpovědět
pavlucha

CRUEL akusticky jako Krutá tráva (EP+klip)

Příspěvek od pavlucha »

Nějakou chvíli jsem váhal to sem postnout, je to tu dost nemilosrdné :) ...nicméně ač je to už vylisované, snad nám to pomůže pro příště, když se teď neoběsíme. :wink:

Minulé úterý jsme polili tequilou naši novou placku. Za pomoci akustických pádel jsme to proti proudu dorvali až sem ku poslechu http://bandzone.cz/cruel a sem ku zhlédnutí v HD http://www.youtube.com/watch?v=5Hs_cALJeh8.

Bicí si bubeník sám nahrál ve zkušebně, má slušnou sadu mikráků + 2 spřáhnuté zvukovky. Jsou hrané špejlema. Žádné samply, chtěli jsme je co nejvíc aku.
Basák dal svůj bezpražec doma lajnou přes channelstrip.
Máme sice v rodinách 2 ladící pianina, ale zvukově nejsou moc dobrá a docela ruchují, tak jsme klavír nakonec dali z digitálu, máme klapky s kladívkovou mechanikou, tak s ní ty klavírní zvuky celkem fungují.
Zbytek je nahraný u mě doma, cca nějak takhle http://studiotahiti.rajce.idnes.cz/Nahr ... ani_01.jpg.
Míchal a masteroval Pavel Marcel.

Tak do nás, prosím, díky... :wink:

Pytkin
Moderátor

Re: CRUEL akusticky jako Krutá tráva (EP+klip)

Příspěvek od Pytkin »

vadi mi ten orientalny nadych .. otravuje ma .. nedokazem pocuvat takuto hudbu ..

tony9

Příspěvek od tony9 »

Nebudu se vyjadřovat ke zvuku protože jsem zatím poslouchal jen na noťasi. Hudba se mně ale na zběžný poslech líbí.

Okarin Théths

Příspěvek od Okarin Théths »

Je to tak nějak precizní, tak dokonalé, tak libozvučné, jako když šoustá pětačtyčicítka - ví kdy má udělat "ách". Ale kde je ten náboj, kde je Lesa pán snící ve Fantaziích o Jezdci? Utápí se při onanii kvadrofonními multivibrátory nebo se právě podřezal o svou nabroušenou dokonalost? Je to skvělé - ale - se sestřičkou pláču a s jezdcem stínám hlavy svým pomyslným sokům. Kde jsem tady? Protektorátní kaktus.

vasek

Příspěvek od vasek »

Z nějakého důvodu k tomu cítím sympatie, ale zároveň mě to nebaví. Možná jestli profesorská kompozice nezakrývá, že chybí nosné téma? V některých pasážích si těžce rytmicky nerozumí kytary s bicíma, např. "potichu se..." anebo hlavně ta instrumentální pasáž 2:53-3:05 - to je rytmicky průšvih.

nixx

Příspěvek od nixx »

Ničemu to nevadí, ale jste si vědomi toho, že se vyjadřujete ke 3 roky staré záležitosti? :-)

vasek

Příspěvek od vasek »

Haha, tak to jsem si vědom nebyl :-)

biscuit

Příspěvek od biscuit »

nejakej nekrofilni okarin sem prijde, prvnim prispevkem vykope dost nahnilou mrtvolu a ty ji s nim vasku, bez povsimnuti zacnes ohryzavat? no dovol...

vasek

Příspěvek od vasek »

Já jsem si říkal, že ta chuť je mi nějak povědomá :-)

Odpovědět