ty wole... masaker. toto by mali amici na riadnom PAcku pustat iracanom - myslim ze chudaci by velmi rychlo radsej zrusili vyskum atomu, islam, zaviedli trhovu ekonomiku a ako bonus povolili chodit zenam po ulici v bikinach ...
dendy píše:ty wole... masaker. toto by mali amici na riadnom PAcku pustat iracanom - myslim ze chudaci by velmi rychlo radsej zrusili vyskum atomu, islam, zaviedli trhovu ekonomiku a ako bonus povolili chodit zenam po ulici v bikinach ...
Poslouchám to podruhé na sluchátkách a pánové mě laskavě omluví, ale mě se to prostě opravdu líbí. A co víc nepříde mi to nepříjemné. Jinak oceňuju čistotu nahraného zvuku.
Ovce bečí, ale to je jedno .. V každým případě bych možná něco z domácího videa dostal .. když ne bečící ovci, tak mečící kozu .. případně kdákající slepice a nebo chrochtající prase
hehe, ale slovo čistota bylo teda docela nemístné/matoucí, protože něco co šumí a to záměrně, bych moc slovem "čistý zvuk" neoznačoval...ale to jentak btw, třeba i to je možné tak označovat, nevim...
Ovce bečí, ale to je jedno .. V každým případě bych možná něco z domácího videa dostal .. když ne bečící ovci, tak mečící kozu .. případně kdákající slepice a nebo chrochtající prase
Ale snad se toho nikdo nechytne ..
Jen mě napadlo přidat do te cyrilovy hlukové stěny par extaticky sténajících zvířat