Cyril vs. Silentstressor - Pojedeme
Cyril vs. Silentstressor - Pojedeme
Cyril tady dával pět měsíců zpátky ( nove-tracky/rozdelana-pisnicka-techno-p ... 54-15.html ) super nástřel, tak jsme to konečně, bez stresů, pomalu dokončili.
Je to trochu techno, trochu proggy, trochu psy, předpokládaná úspěšnost na parketu 105%
Drahý kov dodal Cyril a na mě zůstalo obrábění kovů...
Je to trochu techno, trochu proggy, trochu psy, předpokládaná úspěšnost na parketu 105%
Drahý kov dodal Cyril a na mě zůstalo obrábění kovů...
Re: Cyril vs. Silentstressor - Pojedeme
dobré. moc. pobavilo.
ale, které ve skutečnosti není "ale", ale jen "jen" - je to oldskool jako prase. vyrobeno mezi kolínem (na rýnem) a berlínem, někdy mezi roky 1992-1994. takže z toho důvodu bych to spíš přejmenoval na "jezdívávali jsme (bez pásů, za to s papírama) - 2021 re-edit". ale to je jen takovej joke
ale, které ve skutečnosti není "ale", ale jen "jen" - je to oldskool jako prase. vyrobeno mezi kolínem (na rýnem) a berlínem, někdy mezi roky 1992-1994. takže z toho důvodu bych to spíš přejmenoval na "jezdívávali jsme (bez pásů, za to s papírama) - 2021 re-edit". ale to je jen takovej joke
ten old-skuul vibe to má, trochu sem zápasil s tím jestli to nenechat rolovat celou dobu, bez žádných záseků, vychytávek, "stupňů", dropů, protože nějakým zázrakem ta základní smyčka jde poslouchat dokola déle než je obvyklé
Jó, dělat základní smyčky, na to mě užije... ale udělat z toho song, to už chce nějakýho šikovnýho Fractala
Technicky - zvukovo fractalovsky pekny zvuk, obsahovo mi to vsak nic nehovori.
jojo, příště tam zakomponujeme Goetheho a Seiferta ať to má pořádný obsah
možná byste mohli hudebně rozvíjet taky nietzscheho teorii ničeho
s rozvíjením teorie ničeho mam bohatý zkušenosti
- Jirka Štolfa
Zvuk je v pohode, stylove mi to sedi, ale docela dost sem se nudil. Cekal sem kdy prijde nejaky hook a pak sem pochopil ze to uz bylo ono. Myslim ze by mohlo fungovat tu dramaturgii postavit na te lidovce, ale muselo by tam toho byt vic. Takhle je to pro me fakt strasna slabota.
Jirko, díky moc za názor! Já to chápu, ale myslím, že u tohohle typu hudby leckdo nehledá nějaký konkrétní hook, ale spíš možnost se během toho času dostat postupně do nějaký nálady... případně tu náladu nemít zkaženou a pohupovat se dál... ale naprosto chápu, že tobě to tam chybí
cyrile, já myslím, že jako hook se dá v tomhle případě chápat ten hlavní syntbasovej riff, na kterým to je postavený. každej track něco takovýho má (nebo by měl mít, aby byl alespoň malinko uchopitelnej a identifikovatelnej). jirka spíš prostě čekal ještě nějaký překvapení, který to někam trochu posune a ono nepřišlo, proto to zklamání. asi to v jeho případě vůbec nebylo z důvodu nepochopení účelu týhle hudby...
jasný, rozuměl bych i tomuhle pohledu... já tam měl původně náznak tý uplně jiný, klidný části, ale byla tak jiná, že se mi nepodařilo to organicky propojit a Fractal to dal – zcela pochopitelně – nakonec do prdele
- Jirka Štolfa
Jo v pohodě i tak je to dobrý, ale já mám rád když i u tohohle typu hudby z tama sem tam vyleze nějaký nosný motiv aby udržel posluchače a odlišil chaos od řádu. A pak může vesele následovat chaos. Nějaké zapamatovatelné prvky tam rohodně sou a vrací se, ale na mě je to málo výrazné, to sem tím myslel. Samozřejmě chápu, že je to dost subjektivní a co pro někoho je nosný prvek je pro jiného jenom podprahový šum. Nevadí, dobrá práce, už i jenom proto to komentuju.
Chápu a v podstatě i souhlasim Díky!