d.e.x. - analog bitch (tomy .45 aboveground harmony remix)

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Odpovědět
dendy

d.e.x. - analog bitch (tomy .45 aboveground harmony remix)

Příspěvek od dendy »

s hrdostou vam prezentujem podla mojho nazoru genialny remix mojej miniskladby "analog bitch" .. musim konstatovat ze ide o jeden z najpodarenejsich, ak nie vobec najlepsi remix aky mi kedy kto spravil.. takze nech sa paci

tomy .45 aboveground harmony remix http://www.dendy.sk/ezonetracks/dex_-_a ... _remix.mp3

... len pre porovnanie tu je moj chaby original, ktory bol remixom dokonale predstihnuty http://www.dendy.sk/ezonetracks/dex_-_analog_bitch.mp3

delay

Re: d.e.x. - analog bitch (tomy .45 aboveground harmony remix)

Příspěvek od delay »

Jo Tommy, to je pracant! Je to fajn myslím, dobrá práce, byť mimo můj posluchačský okruh.

Amorph
Moderátor

Příspěvek od Amorph »

jo docela to slape i kdyz hudebne me to tentokrat uplne nechytlo

dendy

Příspěvek od dendy »

ja si teda myslim ze je to perfektne.. :-) mne sa to paci moc.. inak skoda ze ste sa nikto dalsi nedali na remix co som tu vyzyval, mohlo to byt zaujimavejsie :)

tomy45

Příspěvek od tomy45 »

Dikez chalani :)

Dendy... Mozno kebyze zozenies vacsi zemiak (brambor :mrgreen: ) tak tvoj vokalo-tap s chraplavym hlasom by viac mozno vzbudil dojem ;-) ale takto tomu dava nadych autentickosti a nech vsetci vedia ze toto je ten spravny akcent :) tak ma napadlo ze by bolo Ok spomenut pri tomto remixe, ze tvoj hlas (pouzity v songu) je tak farebny a dokazuje, ze ani super mikrak neni treba :) laptop mic rulez ;)

Je to fajn pocit si citat taketo komenty :)

Odpovědět