D-Echo Project & Yogi Rulez - Smooth Tea EP

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Odpovědět
Yogi
Vybavení

D-Echo Project & Yogi Rulez - Smooth Tea EP

Příspěvek od Yogi »

Ahojte elektrozoňáci, vyšlo mi na labelu Seven Beats Music společné EP s portugalskými D-Echo Project. K poslechu na streamech nebo na YouTube celé. D-Echo jedou chilled dub elektroniku a já stále svoje milované triphopy teď už okořeněné hrou na trumpetu, kterou si vybral před 2 lety jako zbraň proti všemu tomu digitálnímu šumu a umělý inteligenci navzdory :) Fajn poslech a hezkou neděli přeju.
Nové EP Smooth Tea na Spotify | Apple Music | YouTube Music | Deezer | Tidal

biscuit

Re: D-Echo Project & Yogi Rulez - Smooth Tea EP

Příspěvek od biscuit »

Hezký. Říkám si, že by sis zasloužil takovejch releasů aspoň pár do roka...
Poslechnu ještě na Tidalu nahlas, až bude vhodná denní doba. Teď sjíždím jen jako takovej večerní tlumenej chill (a jako, že se to sakra hodí k tomuhle účelu).

Yogi
Vybavení

Příspěvek od Yogi »

Moc díky. Já bych i rád dal víc releasů ven, ale ten jeden za rok možná dva je maximum co jsem schopen - podnikání, rodina, děti, učím se na trumpetku, baví mě silovej trojboj, jsem hrozně rozlítanej člověk :) Jinak i tohle je produkovaný v Reason 12, chystám se na upgrade na tu novou 14tku.

biscuit

Příspěvek od biscuit »

Tak napodruhé, stylově s šálkem shincha, ve vyšší příjemné hlasitosti a musím říct, že mě to potěšilo i zvukově. Snad jen Drifting Lights mi možná mi přijde trošku s takovým krabicovějším beatem, ale to jen když budu opravdu šťouravej :-)
:palec+:

303

Příspěvek od 303 »

Libí se mi to .Poslech jsem to celý . :palec+:
Je tam pár mikro míst kde mi přišlo ,že decentně neladí ta kytara se zbytkem .Detail .Je to super .Jsem tvůj fanoušek .Rád vidim ,že se najdou v cz ještě lidi který dělaj trip hopový věcy .Drž se .

Yogi
Vybavení

Příspěvek od Yogi »

BISCUIT tak to mám radost. Krabicovější beat v Drifting Lights asi je danej tím, že to je vysamplovaný, nasekaný v ReCycle a ne až tak přemíchaný, jinak ten beat nedával tolik smysl.

303 moc díky za poslech a feedback. Ta kytara byla v nějakej mojí věci nebo v produkci u D-Echo? Je to možný, i když mě vyloženě nic netrklo. Ale hluchota z tisíckrát přehraných tracků bejvá silná :)

303

Příspěvek od 303 »

Tj teď nevim .Nejsem na bednách .Fakt to byly jen střípky kdy si kytara nesedla s klavesama třeba jen na uplnou mikro chvili s nějakým klávesovým akordem a hned to bylo v pohodě zas .Asi to byla kytara z toho D Echo Project jestli tam je někdo kdo ji hraje .

Odpovědět