Tak tahle ukazka se mi ale hodne hodne libi jak hudebne tak zvukove, presne moje nota. super!
poslouchano na zes. NAD 3155 + 3pasmove 100l repro tesla, AKG K240, Shure E2c
-------------------------------------------------------
Eduard Skýva
Trochu ten klavír příliš ční nad ostatním ... Chtělo by to asi více splynout s ostatními nástroji a celkově zakulatit a zjemnit a příjemně sametově načechrat. Jinak pěkné ... Ten klavír hraješ ty ?
V tom sóle se to mohlo trochu více rozšoupnout
safa píše:Dejte mi taky PLZ vedet jak to hraje u vas...
Paradne ! :)
Souhlasim ze ten klavir by chtel kapanek zatahnout, aby nebyl tak jasnej a prijde mi narvanej moc do strany (ale mam takovy podivny sluchatka, u kterejch blbne kabel a obcas se nahodne zeslabuje R a L kanal, tak nevim jestli to je v nahravce ;)
Až to budeš mít hotové, tak jestli budeš chtít, na oslavu toho, že v těchto vodách zazněly konečně akustické nástroje a pěkná živá hudba, ti tenhle track ti s potěšením zmasteruju jako pozornost podniku
... Ivo dik za nabidku ... je to takovej nizkorozpoctovej projekt pro kamarady (tocili jsme to u nas ve firme na kramu o vikendu kdyz tam nikdo neni ) ... a ty bys za zmastrovani dalsich dvou chtel penize
Mě to zní opravdu výborně na té 1212m od tebe. Jediné, co se dá vytknout je opravdu jen ten klavír, který se mi krom toho zdá příliš do pravého kanálu...nic jiného tam opravdu nelze nalézt...
Hezký. Ten klavír mi přijde v pohodě a vůbec mi nevadí, že je trochu dominantnější a vpravo. Spíš bych malinko přidal basu a ten činel by mohl bejt míň kulatej s víc vejškama.
mmno cinel jsem se trochu snazil zakulatit, potiz je v tom ze skopky jsou sejmuty na tri mikrofony takze bych pokurvil i hajhetku a barvu bubinku coz se mi nechtelo. Nahravany je to na par DPA 4091 na OH a Beyer Opus 65 v kopaku ... zbytek linky (nemel jsem zrovna k dispozici ADA8000 abych si EMU 1616M rozsiril o dalsich osm vstupu, takze jsem se musel vejit do sesti).
Ivo píše:Až to budeš mít hotové, tak jestli budeš chtít, na oslavu toho, že v těchto vodách zazněly konečně akustické nástroje a pěkná živá hudba, ti tenhle track ti s potěšením zmasteruju jako pozornost podniku
Ivo: nejspis Vam unikl podtitul Ezone: Electrozone je portál a diskuzní fórum o zvuku a tvorbě nejen elektronické hudby. Najdete zde také články, novinky, soubory ke stažení a také bazar audio techniky.
To "nejen" se da prelozit taky jako "primarne pro" - tak snad to Vase obcasne povzdechy nad urovni a stylem muziky (linkovane tady na Ezone) osvetli ... diky za pozornost
Ivo píše:Až to budeš mít hotové, tak jestli budeš chtít, na oslavu toho, že v těchto vodách zazněly konečně akustické nástroje a pěkná živá hudba, ti tenhle track ti s potěšením zmasteruju jako pozornost podniku
Ivo: nejspis Vam unikl podtitul Ezone: Electrozone je portál a diskuzní fórum o zvuku a tvorbě nejen elektronické hudby. Najdete zde také články, novinky, soubory ke stažení a také bazar audio techniky.
To "nejen" se da prelozit taky jako "primarne pro" - tak snad to Vase obcasne povzdechy nad urovni a stylem muziky (linkovane tady na Ezone) osvetli ... diky za pozornost