delPurr - Birds Singing
delPurr - Birds Singing
Zdravim lidi, som tu novy a hadzem vam odkaz na track, ktory som prave nedavno uploadol
Re: delPurr - Birds Singing
Tohle mě vcelku baví, má to pro mě příjemnej tep a život v sobě... Trochu se mi to zdá nevymíchaný (snare - přijde mi malinko suchej, nebo plechovej, ale žádnej velkej průser). Trochu lepší a méně plošší mix by tomu slušel, jinak fajn.
Hadam, ze popod vyse 2/3mi pesnicky sa taha dlhy distortion zvuk, opakujuci sa v intervale 4 duob. Priatelska atmosfera pesnicky tak ziskava nekomfortny nadych.
- Agent Provocateur
celkom fajn, len by to mohlo mať výraznejšiu stavbu, hlavne po breakdowne by to chcelo okoreniť
- ECSON WALDES
- Profesionál
delpurr píše:Zdravim lidi, som tu novy a hadzem vam odkaz na track, ktory som prave nedavno uploadol![]()
.. jsem prekvapenej. Hodne hezka prace. Je to dobre udelana muzika. Libi se mi to !
je to libive. kdybys chtel delat minimal techno remix...
+1 zvuk ...pěknej a pevnej spodek, ale je potřeba mít dobrej poslech, kterej to přenese
audio::video::postprodukce
Studio ATLAS
Studio ATLAS
Je to fajn, nic to ve mně nenechalo ale líbí se mi to. Možná nějaký zvrat co by upoutal pozornost by byl dobrej. Se zvukem nemám nijak problém. Good work,
disorted zvuk je taka moja znackaboro píše:Hadam, ze popod vyse 2/3mi pesnicky sa taha dlhy distortion zvuk, opakujuci sa v intervale 4 duob. Priatelska atmosfera pesnicky tak ziskava nekomfortny nadych.
dik za komenty