Design supermarket

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Brooklyn / juanita juarez
Profesionál

Re: Design supermarket

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez »

roocza píše:za mě bezva, k podmazu nic, tyhle sidechained 'melo-ambience' můžu, a myslím, že to sedí perfektně... zvlášť palec hore za ten sexy sub :)) jediná poznámka by se mohla týkat voiceoveru, konkrétně toho, že u posledních dvou vět intonuješ hodně podobně, což podle mě nebylo nutný, ale tohle spíš než konstruktivní kritikou zavání hnidopišstvím, takže jako bych nic neřekl :]]
myslim, ze souhlasim s VO, skoda, ze jsi me nebo nekdo nemohl rezirovat :)
Oxygen píše: Je to takovy CT2 CT Art style - pokud to takhle bylo v zadani, je to dobre odvedena prace.:)
je to trochu nezvykly, ale krome zachovani nejaky kontinuity s predeslym rocnikem jsem mel volnou ruku (tak nejak jsem to citil, trochu alternativne).

delay

Příspěvek od delay »

Je to dobrý, příjemný... A co vlastně tvoje produkce, dlouho jsem nic neslyšel???

Profesionál

dly: diky. vlastni veci, to je bida (moc se mi priznam nechce davat sem ukazky nebo nevydane veci). ted jsem odeslal novou vec na remix prince of tennis s planem vydat potom singl, podle jejich slov to do roka dvou urcite bude :) (doufam teda, ze driv.)

delay

Příspěvek od delay »

Asi chápu, přestože stylově se pohybuji naprosto jinde mi těch tvých pár věcí dokáže znít v hlavě i po několika letech a mám je rád!!!

Profesionál

nova vec, tentokrat asi vic mainstream.

Oxyygen
Profesionál

Příspěvek od Oxyygen »

hudba mi prijde plytka, v kazdy databazi bys nasel 10 lepsich, grafika pusobi predpotopne a lacine, zajimavy to zacne byt az s vokalem, ten hlas je spravne "divnej" a efekty pod nim funguji..:)

Styl CT2/ART ti jde tedy mnohem lip..:-)

za me 2/5
Výroba reklam, jingles a prom pro síť rádií Media Club.
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower

Profesionál

dik za reakci, nejak jsem si ji nevsiml. jak to vetsinou byva, zadanim byla kopirka neceho existujiciho; v tomhle ohledu to dopadlo dobre (=zni to stejne). uplne ale souhlasim, ze tenhle kontext te jako prijemce nezajima a poslouchas to jako dilo samo o sobe. hodnoceni odjinud nastesti dopadlo dobre, dostal jsem se diky tomu ted k dalsim 'orchestralnim' (ctyrnasobny uvozovky) vecem, tak jsem se zkusil snazit vic :) poznamka s databazema je relevantni jen v pripade, kde je clovek sam art directorem a nejvyssi instanci v projektu. ale ve skutecnosti to tak skoro nikdy neni, komunikace je minimalne dvoucestna (reklamka ty), spis tri (reklamka klient ty), a ve chvili, kdy je treba vymenit kotel za snare, glockenspiel za marimbu a prodlouzit o tri vteriny (a 5 hodin pred nasazenim se z toho ma stat drum&bass), a navic to cely ma byt co nejvernejsi kopie nejaky skladby, tak databaze nepomuze. (mozna ze nekdo zahy udela nejaky modularni databazovy veci, kde to bude konfigurovatelny, ale zatim to vypada, ze ad hoc pristup bude jeste hodne dlouho vitezit.)

matucha

Příspěvek od matucha »

Feklty of technical engineering? ;)

Me to pride vpohode (protoze jsem slysel original). Akorat nevim jestli to je tema 240p, ale je to takovy necitelny zvukove (prilis busy, moc komprese, zkresleni?).

SFX pekne udelany.

matucha

Příspěvek od matucha »

Rychla retro jednohubka. Sel jsem proti prvni signalni, ktera by odkazovala asi ne nejakou 8bit hru. Taky jsem zamerne nedelal zadny cartoon efekty, protoze se to az prilis nabizelo ;) .

[vimeo]http://www.mixcloud.com/97075617[/vimeo]

ReaktoplazmAR

Příspěvek od ReaktoplazmAR »

uplne paradna celé! nápad, hudba aj vizualne prevedenie

Profesionál

pekny! libi se mi ta hodne subtilni interakce s obrazem.

(z nejakyho procesniho pohledu je taky treba rict, ze malokdy se najdou lidi, ktery jsou v pozici schvalovacu a ktery maji podobny citeni. normalne bych cekal, ze by te prave tlacili, abys udelal, co se k tomu prvoplanove hodi, takze nejaky ty multimedialni SFX a asi 8bit zvuky.)

Amorph
Moderátor

Příspěvek od Amorph »

Matucha: docela super. I kdyz trochu mam pocit, ze par tech sfx bych tam nedke pouzil. Ale i tak to k tomu pekne sedi.

Oxyygen
Profesionál

Příspěvek od Oxyygen »

Na muj vkus odpovida hudba malo dramaticnosti jednotlivych etap z historie. Zatimco po graficke strance tam ten pribeh a napeti je v hudbe mi nejaky dej chybi. Tahle hudba muze bejt klidne v dokumentu o rybach v oceanech a zrovna tak ve "vytahu". Tim nechci rict ze je spatna, ale myslim ze jede mimo to co se deje v obraze. Kdybych byl zadavatel, tak bych te to jeste nechal predelat :D

Ps: 8 bit zvuky to by bylo hodne trapny a hlavne by to uplne shodilo
Výroba reklam, jingles a prom pro síť rádií Media Club.
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower

peteness

Příspěvek od peteness »

mne se libi, jak to mistama vystupuje z toho prostoru trochu dopredu. Taky obdivuju ze to nereze do usi, protoze multitap delaye (obzvlast se zvonivyma zvukama) maji tendenci pekelne rezonovat. Nejhorsi misto byly ty tanky, ne?
Jedine, co mi tam chybi je nejaky rytmus i kdyz ten tam delaji svym zpusobem ty odrazy.....nicmene....pripomina mi to Schnause, ten by tam asi dal dozadu nenapadne pulzovat basu nebo neco, co by to hrnulo

matucha

Příspěvek od matucha »

Tady nastesti nemoh zadavatel do dila kecat ;). Zcela zamerne ty dramaticky deje reflektuju jenom minimalne. Ucele bylo tomu dat pocit odstupu a nehodnoceni "tak plynul cas". Ta animace ma bezet v pavilonu jako loop (zacina domem, konci domem), tak jsem zamerne sel po necem, z ceho lidem nezacne hrabat, kdyz to uslysej treba 20x za sebou.

Vsechno muze tepat, i tohle, ale proc by muselo?

Delaye a reverby tam jsou z paskovejch ech (re201 a 501) a pruzinovyho AKG BX25. Je tam teda na par vecech i Lex randomhall, ale ten tam hraje malou roli. Neni to nijak ultra precizne vymichany, byl na to necelej den casu, takze prvni dobra. 90% zvuku je z Rhodese (kteryho jsem pouzil mimochodem po strasne dlouhy dobe) a leady a fx jsou vsechno z SH09.

Odpovědět