Dirty Disco Rockers

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Sabiani

Dirty Disco Rockers

Příspěvek od Sabiani »

Chcel by som upozornit na jeden projekt, resp. kapelu do ktorej som tiez osobne involovovany ;-)

http://soundfruit.bandcamp.com/album/lifemess-ep

a tu je diy klip k lifemess:

Pytkin
Moderátor

Re: Dirty Disco Rockers

Příspěvek od Pytkin »

celkom fajn .. zase musim napisat .. preco tam neni spev ? uplne sa mi tam ziada .. calkom fajn videjko k tomu ..

Sabiani

Příspěvek od Sabiani »

No spev tam chyba viacerym, nie si sam..
Ale do niektorych skladieb zacal nas gitarista trochu spievat, resp. dodal svoj vokal.. neviem ci mozme hovorit o plnohodnotnom speve :-)
Okrem toho je tazke vymysliet zmysluplne texty k tejto hudbe a pop kapelu z toho urcite robit nechceme..

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

jo jasne :) s textami je vzdy problem ..

biscuit

Příspěvek od biscuit »

mne se to libi. snesl bych to i jako instrumentalku, ale chybela mi tam jeste trochu vetsi gradace a neco, co by tomu dalo razitko doby (mozna je to jedno a to samy, protoze nejaka dalsi vrstva, treba elektronickyho efektovanyho beatu, nebo jinej neklasickej motiv, by splnil oba ukoly). trochu jsem si vybavil propellerheads, kteri prave to razitko doby na ten bigbos aplikujou a tim jsou zajimavi ;)

v pripade, ze byste to chteli drzet v oldskool kolejich a bejt opravdu ciste retro, tak by tam asi chybel ten zpev i mne...

vasek

Příspěvek od vasek »

Hm, asi by to fakt ještě něco chtělo, ale plnohodnotný zpěv by to být nemusel. Pokud by to ale mělo zůstat bez vokálu, tak by to chtělo asi trochu komplexnější aranž, protože to má takhle takovou písničkovou stavbu. Jinak fajn a klip taky.

biscuit

Příspěvek od biscuit »

jinak ja se vyjadroval ciste k tomu klipu, kdyz posloucham tracky na bandcampu, tak mi to prijde malinko jiny. nebo to dela jen ten hnusnej zvuk bandcampu?

Sabiani

Příspěvek od Sabiani »

No aj na bandcampu aj na youtube je nahravka lifemess rovnaka, cize bude rozdiel v prehravaci..
Inak tie skladby su uz starsie, asi 3 roky, zvukovo to neni take ako by sa dalo, keby to robime teraz tak to nahravame inak, uz sme trocha pouceni..

Amorph
Moderátor

Příspěvek od Amorph »

jo dobry funky. ty propellerheads me taky napadli. v bangladeshi me bavi ta tb303:) Vokal nebo neco navic mi tam ale bohuzel taky chybi.

Sabiani

Příspěvek od Sabiani »

Propellerheads som kedysi pocuval, ale toto prirovnanie by ma nenapadlo, zato ale potesilo :-)

bassline

Příspěvek od bassline »

Vyborna napadita oddychovka

+ hudba
+ zvuk

Sabiani

Příspěvek od Sabiani »

Sorry ze tu ozivujem tento stary prispevok, ale lepsie nez kvoli tomu robit uplne novy..
Mame novu skladbu s celkom podarenym klipom, tak som to sem chcel postnut, mozno to niekoho zaujme..
Kritiku prijimam s otvorenou narucou

vasek

Příspěvek od vasek »

Zní mi to jak normální rocková písnička se zamutovanou vokální stopou.
Jinak zvukově - bicí jsou sice přirozený, ale tupý a daleko - á la 70-tý léta. Je potřeba pořádně nakomprimovat, aby to byl rachot, jak jsou lidi zvyklí.
Takže za mě sympatický, ale jakoby nedodělaný.

hzsrtnn

Příspěvek od hzsrtnn »

ahoj, v klipe ma rusi cerveny background. hudbu beriem tak, ze spolok instrumentalne schopnych nadsencov si chce robit nahravky, tak robia. bez uplne vyraznej message, proste radost z procesu.

biscuit

Příspěvek od biscuit »

chvilema trosku massive attack, chvilema regulerni rock. kupodivu zvuk me takhle otevrenej bavi. mam pocit, ze muzu vic vnimat i drobnosti, kterejch je tam dost a tim lip se mi v tom plave, nez kdyby to bylo namackany, jak pise vasek.

Odpovědět