Disabled - Návyková

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Odpovědět
Amorph
Moderátor

Disabled - Návyková

Příspěvek od Amorph »

Tak včera jsem přemíchal ještě jednu věc. Postup stejnej jako u Lonely. To solo uprostřed asi ještě přehraju, včera večer jsem se s tim moc nemazal a asi jsem tam šáhnul trochu vedle:)

návyková 114

Radek Zelenka

Re: Disabled - Návyková

Příspěvek od Radek Zelenka »

Asi bych opakoval víceméně to, co jsem řekl u Lonely. Je mi to moc líto. Když jsem zpětně projížděl tvoje jiné skladby, tak se mi tam líbily jiné o hodně víc. Tohle mi přijde, a teď mi prosím promiň, tak pro náctileté imbecily co poslouchají Chinaski. Když už nic, tak zpracování mi přijde lepší, než u Lonely, to jo, ale stejně jsem si to musel dát víc nahlas než jiné skladby co tu poslouchám, takže asi to je málo nahlas, to netušim. Znovu se omlouvám za kritiku, opravdu nerad kritizuju.

Amorph
Moderátor

Příspěvek od Amorph »

Radku diky za postrehy, ale dovol mi dva dotazy:
1) meritko kvality zpracovani je pro tebe jak hraje skladba hlasite?
2) byl jsi nekdy jako nactiley imbecil na rockovem koncerte v nejakem mensim klubu?
3) Neda mi to a rad bych se zeptal na tvou identitu. Na fotce mas herce, ktery hraje postavu Radka Zelenky z jednoho serialu. Takze se nabizi otazka, jestli cela tvoje pritomnost na tomhle foru neni jedna velka prdel? Pokud jo, tak me z toho prosim te vynech.

kyvaa

Příspěvek od kyvaa »

Dobře to sype, u mně dobrý, dokonce jsem před chvílí vyndal CDo Vypsaný Fixy - Klenot (poslech jsem z donucení 5 skladeb) a nevim jestli jsem tak mimo, ale zdá se mně, že Návyková je smíchaná líp než vyhypovaný album Fixy (co tam se děje s hajtkou snad není možný). Budu to muset porovnat doma.

Odpovědět