Dryman - Trombona ( forthcoming NeoViolence )

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Odpovědět
drymansound

Příspěvek od drymansound »

Zdravím Ezone
Nová věc na hraní , spíš tool pro djs než věc na poslech.
Ukfunkyhouse , Bass , 140bpm
Brzy bude vycházet na kompilaci labelu NeoViolence

peeetras

Re: Dryman - Trombona ( forthcoming NeoViolence )

Příspěvek od peeetras »

Mě se to vcelku líbí,ještě kdyby některé tony trombonu měly prodloužené trvaní,bylo by to ok
362

tomy45

Příspěvek od tomy45 »

Trocha zrychleny Fatboy Slim, tak 45%tny max. :wink: , avsak bez vyraznejsich emocii, suchy. Kde su tie casy, kedy si robil nieco pocuvatelne... Po tych rokoch si tam kde som ja pred 5 rokmi zacinal :P a teraz vazne... za predpokladu, ze ma dnesna klubova scena undergroundovu subscenu, tak to tam zapada bezchybne. Nemozem si pomoct, ze som tak kriticky k tvojim vytvorom, ale spoznal som ta v urcitej faze rozvoja/levelu kedy si daval dobru muziku. Teraz mam dojem, ze nehorazne stagnujes, ba priam ides cestou "back to the roots" (kopak, loop, basa, sampel). Neviem, ci je to tym, ze tvoja "polovicka" Davis sa uz tak neangazuje pri tvorbe, ale pridavam sa k "obdivovatelom" tych, ktori to dokazu pocuvat.

drymansound

Díky za ohlasy! Určitě se dá hrát s dýlkou tónů ale tady jsem chtěl vyloženě krátký.
Tomy: zase Fatboy :DDD to už je po několikátý .... začni poslouchat i jiný věci :) ...to víš melodický dnb už ode mě nebude ... tu jak říkáš dobrů muziku , tak tu dělá hodně lidí ... já teď jdu přesně jak jsi řekl back to the roots ... easy , minimal , ... každopádně nápad to vždy má , na to si dávám pozor zase .. todle je konkrétně taneční tool , kterej už jsem párkrát hrál v klubu a nestačil jsem se divit co to dělá .. polomrtvej mejdan najednou začal žít ... a to je odměna! Davis se staral výhradně o zvuk a dělal to dobře :D .. Já si dělám věci na hraní po klubech a ne poslechovky který pak nikdo v klubu nehraje jako dřív... vývoj nezastavíš a víc hudební a melodický tracky jsou všude kolem ..neni těžký je udělat ale už je to za mnou .. mám rád hudbu jako celek a můj život taky neni pořád stejnej jako před lety , mění se a s nim i moje produkce .. ty máš pocit že hodně stagnuju ale já to vidim uplně naopak :D ...releasy v Estonsku , Finsku , Peru , spolupráce s Anglií a hraní tracků po rádiích všude možně po světě díky Meanbucket labelu je toho důkazem .. ..jo a dej odkaz na toho Fatboye pls :D to mě zajímá

tony9

Příspěvek od tony9 »

No tak mně se to zvukově líbí třeba a líbí se mi i rytmika. Nevím k čemu se má ta skladba sloužit , když ne k poslechu. Myslím ale , že když cheš udělat skoro 5minutovou skladbu na jednom motivu, tak by jsi musel mít podle mne talent Mozarta nebo třeba Steva Reiche aby byl ten motiv dostatečně silný.

drymansound

Tadle skladba je určena pro djs jako tool, což jsem napsal hnedka v popisu a ne na domácí poslech. Dj ji určitě nebude hrát celou ale třeba jen 2 minuty , jinak to hraje v mixu . Je rozdíl kde ten poslech probíhá .... což je zásadní .... díky za ohlas

dendy

Příspěvek od dendy »

drymansound píše: todle je konkrétně taneční tool , kterej už jsem párkrát hrál v klubu a nestačil jsem se divit co to dělá .. polomrtvej mejdan najednou začal žít ... a to je odměna!
to je prave ten problem... ked som este chodil hravat tak som si uvedomil ze cim vacsiu blbost, cim stupidnejsiu odrhovacku, clovek pusti tym viac sa ludia bavia... toto zistenie mna osobne sokovalo, a z velkej casti aj znechutilo v tvorbe... opity respektivne sjety ludia na party proste uprednostnuju nekvalitu pred kvalitou :-((

k traku - suhlasim s tomym, pre mna v podstate nepocuvatelna vec, ale vzhladom na predchadzajuci odsek verim ze v klube to funuje...

tomy45

Příspěvek od tomy45 »

Dryman, ja som vzdy hovoril o tomto:
alebo

http://www.youtube.com/watch?v=4d8Uppmg ... el&list=UL

taky slaby hovadzi vyvar mam dojem z toho co teraz bezi v tych kluboch, ako pises...

A jo, takisto zdielam Dendy-ho nazor, klubova muzika ma da sa povedat, znechutila. Pre to co tam hraju, a zjetym ludom, je fakt u prdele CO hraju, proste ich mrvi... ak ich deli od dalsej davky nieco co si dal :-) tak fakt, to potesi :-)
Hral som na feste ON/OFF, maly festacik, ale o to lepsie bolo, lepsia muzika aj atmoska. 1000-1200 ludi ale parada.

Odpovědět