http://soundcloud.com/ega/tri
vítam názory a kritiku všetkého druhu, ďakujem :]
EGA - Tri (ambient)
Re: EGA - Tri (ambient)
Zaujimave. Pekne vyhranie sa so zvukom. Ale priznam sa, cakal som kedy sa to rozbehne
Nic mi nevadi, neprekaza, len chyba. Priam to chce pokracovanie

Nic mi nevadi, neprekaza, len chyba. Priam to chce pokracovanie

emotional experiment - zajimava atmosfera, ja osobne si myslim ze takovejhle track by zaslouzil vic rozvinout a dat mu vic casu..
to ukonceni mi prijde takovy ze s ho vymyslel narychlo aby uz to bylo hotovy.. cekal sem nejaky vyusteni.
to ukonceni mi prijde takovy ze s ho vymyslel narychlo aby uz to bylo hotovy.. cekal sem nejaky vyusteni.
čiastočne máš pravdu, je za tým síce koncept, ale nadobudol som pocit, že čím dlhšie nad tým budem sedieť, tým viac to prekomplikujem, tak som si radšej v jednom momente povedal - je to hotové. zmiešal a zavesil. vďaka za kritiku .]Prvotsky píše:emotional experiment - zajimava atmosfera, ja osobne si myslim ze takovejhle track by zaslouzil vic rozvinout a dat mu vic casu..
to ze svyho pohledu chapu.. taky radeji dokoncim neco co ( pro mne ) ma hlavu a patu nez abych to rozvinul do neceho co nedrzi pri sobe..