trocha experimentalny track do cyberpunk zanru, co vy na to. momentalne je to nahovorene mnou, ale zhanam native english speakra, keby daco...
lyrics:
i told you 'bout my secret
and you understand.
we got no space to regret
-- free your hand.
love is a sound of fiction,
love is a sound of truth.
no longer i am thinking,
only about you.
find your streetcar named...
love.
End Credits
Re: End Credits
No ty lyrics me tam akorat rusi - kvuli tomu, jak jsou zkresleme, nejen ze nerozumim ani prd, ale prijde mi to, jak kdyby to tam nepatrilo - mekky synth a do toho ala HC bliti, no nevim. Jinak cyberpunk je muj nejoblibenejsi sci-fi zanr a patri to tam, to jo. Prijde mi jeste, ze to nejak malo slape (posloucham na Koss sluchatkach, ktere maji basy fakt snad u vseho, ale tady je nejak neslysim). Jinak pekna kompozice.
Ohledne tech textu - doporucuju si to pak s native speakerem projit. A mimo to mi to k tomu tracku teda moc nesedi.
ja som ich tam ani nenasiel ..
povodne tam boli vsetko vocoderove, ale po case sa mi znepacili. ale neni to HC bliti, vacsine znamym sa pacia
sak nabuduce skusim daco ine.

no mne se to hudebne celkem libi, ale zvukove mi to prijde docela tragicky, na to ze nejsi zadnej novacek.. a ten hlas? no to je snad nejaka recese ne? protoze, kdybys tam prerikal neco aramejsky, znelo by to asi stejne srozumitelne.
trocha som to vycistil, a urobil trocha eurotrancovy koniec, i ked mam problemy so shlukom harmonickych pasiem
tak ale ideme dalej, uz mam rozrobene nieco nove