End Credits

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Odpovědět
demsky
Vybavení

End Credits

Příspěvek od demsky »

trocha experimentalny track do cyberpunk zanru, co vy na to. momentalne je to nahovorene mnou, ale zhanam native english speakra, keby daco...

lyrics:

i told you 'bout my secret
and you understand.

we got no space to regret
-- free your hand.

love is a sound of fiction,
love is a sound of truth.

no longer i am thinking,
only about you.

find your streetcar named...
love.

upman
Vybavení

Re: End Credits

Příspěvek od upman »

No ty lyrics me tam akorat rusi - kvuli tomu, jak jsou zkresleme, nejen ze nerozumim ani prd, ale prijde mi to, jak kdyby to tam nepatrilo - mekky synth a do toho ala HC bliti, no nevim. Jinak cyberpunk je muj nejoblibenejsi sci-fi zanr a patri to tam, to jo. Prijde mi jeste, ze to nejak malo slape (posloucham na Koss sluchatkach, ktere maji basy fakt snad u vseho, ale tady je nejak neslysim). Jinak pekna kompozice.

Wohma

Příspěvek od Wohma »

Ohledne tech textu - doporucuju si to pak s native speakerem projit. A mimo to mi to k tomu tracku teda moc nesedi.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

ja som ich tam ani nenasiel ..

demsky
Vybavení

Příspěvek od demsky »

povodne tam boli vsetko vocoderove, ale po case sa mi znepacili. ale neni to HC bliti, vacsine znamym sa pacia :) sak nabuduce skusim daco ine.

biscuit

Příspěvek od biscuit »

no mne se to hudebne celkem libi, ale zvukove mi to prijde docela tragicky, na to ze nejsi zadnej novacek.. a ten hlas? no to je snad nejaka recese ne? protoze, kdybys tam prerikal neco aramejsky, znelo by to asi stejne srozumitelne.

demsky
Vybavení

Příspěvek od demsky »

trocha som to vycistil, a urobil trocha eurotrancovy koniec, i ked mam problemy so shlukom harmonickych pasiem :) tak ale ideme dalej, uz mam rozrobene nieco nove

Odpovědět