Akosi poznat ten slovensky pokus o modernu (progresivnejsiu) muziku ale akoby s tublatankovym aranzom. Rokmi overene aranzma bicich, kedy kazdy chcel mlatit do bicich ako J. Cerny... Slovenski rockeri sa brania experimentu, alebo nan jednoducho nevedia. Odohrate mate urcite svoje, nie rok ani dva. Zaciatok skladby ma zaujal, syntak zacinal zaujimavo ale sklzol do osuchaneho zvuku a potom tie gitary... ehm, to uz bolo jasne, ze si odchovanec depesak, popak 20. storocia, co chce urobit nieco nove, ale mas v sebe zakorene tie vplyvy a tie ta nepustia.

Teda tak to na mna posobi. neber ma zle, ale slovensky pop rock stagnuje, ostava u overenych postupov, aranzov atd. Text skladby pritom nie je zly, nespievas to zle. Muzika je technicky zvladnuta ale ako celok posobi na mna nesurode.
Urcite by som sa snazil ist cestou viac neznamou ako ostat u toho, co je vtlcene do hlavy od puberty

Nemozem povedat ze je to odpad, spievat a hrat ocividne viete, ALE... pre mna je to rokmi overena slovenska muzika, kde sa nic nemeni a furt to spi.