EP temnej alpaky
-
EP temnej alpaky
Rad by som vam predstavil moje EP.Preslo to profesionalny studiovym finalnym masteringom a tu je vysledok.Kto chce moze sa vyjadrit a kto nechce tak nech nieje lenivy a tiez by sa mohol vyjadrit

Re: EP temnej alpaky
Tieto 4 skladby by mali byť zverejnené minimálne s mesačným časovým odstupom od seba, lebo sú všetky na jedno kopyto.ale niekto iný si môže myslieť že to tak má byť takže je to v poriadku...ja ich nebudem počúvať.
Nechcel som nič napísať ale si ma donútil.
Nechcel som nič napísať ale si ma donútil.
-
Dakujem dedko.Ak tracky budu niekedy v buducnosti pouzite na dj mix tak to takto bude fungovat.Produkujem skladby aj na tento zamer.Zo skladieb by mal po 14. pivach vyzarovat tanecny feeling.Takze ak som toto dosiahol tak misia splnena.
Je to celkom kompaktné , nemám problém s reprodukciou a vyššia hlasitosť tam dodala pekného tlaku na basoch.
normálne v tejto dobe najčastejšie zapnem nejaký Throwback RnB, Hip Hop, velmi málo sám vyberám štýl tvorcu alpaca
ale bolo to fajn , je vidno že má talent ako som zrejme už v minulosti nevedomky tvrdil.
jeej dedko zavítal do týchto končín.
normálne v tejto dobe najčastejšie zapnem nejaký Throwback RnB, Hip Hop, velmi málo sám vyberám štýl tvorcu alpaca

jeej dedko zavítal do týchto končín.