ERIDA feat. Eva Kade - Exosphere (MSK Chillout Mix)
ERIDA feat. Eva Kade - Exosphere (MSK Chillout Mix)
Tak po (skoro uplne presne) 2 rokoch (necinnosti) mam dalsi ofiko release na Silent Shore Records, tentokrat som skusil chillout. Ci sa vydaril musia posudit iny...
Re: ERIDA feat. Eva Kade - Exosphere (MSK Chillout Mix)
dobra praca... aj ked mi to skorej ako plnohodnotny chillout pride len ako intro ku klasiceku mainstream trance tracku takze mi tam tak trochu chyba to "potom" ked by sa to akoze rozbehlo 
otazka len zo zvedavosti - ta holka v klipe to je len nejaka standardna modelka alebo to je ta co to tam spieva ?

otazka len zo zvedavosti - ta holka v klipe to je len nejaka standardna modelka alebo to je ta co to tam spieva ?
Ja som taktiez cakal, ze kedy to pride... .. a neprislo 

proste na chillout to ma prilis skrytej energie
ale nevadi - pridaj tam v druhej polovici kopak s basou a otvor naplno filter toho supersaw arpeggia a mas mainstream trance ako lusk 

Hmm, dendy to trafil asi najpresnejsie. Dlhymi intrami som zacinal skoro kazdy moj track v 90-tych rokoch, vzdy mal ukrutne dlhy uvod (2 min+) a potom sa nejak rozbehol. Bohuzial mam ten pocit, ze to "potom" uz v sebe nedokazem najst. Alebo som proste len potreboval trosku oddych, tak som aspon vyuzil inspiraciu a spravil to "pred tym"aj ked mi to skorej ako plnohodnotny chillout pride len ako intro ku klasiceku mainstream trance tracku

Predpokladam, ze je to nejaka genericka modelka. Spieva to Eva Kade (https://www.facebook.com/pages/Eva-Kade/132428860117183), klip tocila Lisa TranceDivine (https://www.facebook.com/TranceDivineVideos).ta holka v klipe to je len nejaka standardna modelka alebo to je ta co to tam spieva ?
Líbí se mi tenhle mix.Nepřipadá mi ,že by bylo něco nastartované a mělo se to rozjet.Po úvodu následuje v klidném rytmu arpegio a to je v uvozovkách tím rozjezdem a průběhem 

362
O chillout ani moc nejde bych řek.Je to takovej dlouhej trancovej nájezd se zpěvem spíš.No nevim..podle mě trochu nuda bez tech škopků..to už bych to hodil do nějakýho ambientu když už ,ale trance bez bicích ?.To je teda nějakej remix tvůj pro toho ERIDA ?.asi sem natvrdlej sry
) Estli jo ,tak bych nahodil i oreginal ke srovnaní.

btw. Trance is dead 

MSK: Jasan.... díkec poslechnu