Zdravim,
po dlouhe dobe zpusobene praci/sportem/rodinou/jinymi vecmi se vracim na forum s novym kouskem inspirovanym ciste osobnim zazitkem a vyjadresnym on-the-fly na PC3x-ku.
Jelikoz mi UAD porad pri renderu shazovalo celej stroj, tak nakonec hodne neefektovany, pouze levelovany.
http://www.compoundev.com/upmanmz/EternalArguing.mp3
Diky za comms
Petr
Eternal Arguing (Hadky)
Re: Eternal Arguing (Hadky)
Ono není moc co hodnotit. Hraješ dobře, líbí se mi to a nepřipadá mi to nijak blbý...
UAD takhle zlobí jo? Mě teda akorát po 3 dnech naskočila hláška NO CARD FOUND nebo tak něco... Tak sem to přeinstaloval a co je zajímavý, že sem měl jeden plugin 12 days left a po přeinstalování zas 14
. Ale jinak je to fajn. Ještě jedna by se hodila a je to OK. Navíc v červnu máš 50 USD zdarma!
UAD takhle zlobí jo? Mě teda akorát po 3 dnech naskočila hláška NO CARD FOUND nebo tak něco... Tak sem to přeinstaloval a co je zajímavý, že sem měl jeden plugin 12 days left a po přeinstalování zas 14

- ReaktoplazmAR
mne sa to páči, baví ma to napätie v tom, ešte by to chcelo do pozadia nejaký "vietor"
pekné
pekné

Parádně zahrané, doufám že to není jen mojí osobní slabostí pro tenhle nástroj 

" hudba se dělí pouze na dva druhy... hudba dobrá a hudba špatná..."
(i5QC, TC48, A6, A7)
(i5QC, TC48, A6, A7)
2 delay: diky za tip s tim UAD, musim testnout. Nevim co to blbne, ale proste jel sem render pres master EQ a najednou blue screen, fuj na W$ kterou fakt nesnasim. Snad prijdu na to, cim to je, zkusim preinstalovat.
2 ReaktoplazmAR: dikec, napeti = hadky, 1 strana se vyjadruje ke druhe, proste zivot. Napeti ala vitr uz jsem vzdal, je to klasicky kyc, puvodne jsem tam mel smycce a delalo to peknou naladovku, ale prislo mi to taky jako kyc, tak sem to vyhodil a nechal ciste piano.
2 esu: dikec, moje osobni slabost je i nadale po 3 letech hrani na klavir taky pro tenhle nastroj, puli se s laskou pro akordeon
Kazdopadne dik
2 ReaktoplazmAR: dikec, napeti = hadky, 1 strana se vyjadruje ke druhe, proste zivot. Napeti ala vitr uz jsem vzdal, je to klasicky kyc, puvodne jsem tam mel smycce a delalo to peknou naladovku, ale prislo mi to taky jako kyc, tak sem to vyhodil a nechal ciste piano.
2 esu: dikec, moje osobni slabost je i nadale po 3 letech hrani na klavir taky pro tenhle nastroj, puli se s laskou pro akordeon

- drymansound
líbí se mi to moc!
Taky mám poslení dobou hádkové období takže jsem se hned dokázal vžít do tvého hraní.
Napsal bych ti to samé co minule s orchestrálníma zvukama a podkladama + plochy alá Ennia nebo jak se to píše
Dle mě to má veliký pocitový potenciál.
Pořádně bych to vybrousil! Stojí to za to!
Dryman
Taky mám poslení dobou hádkové období takže jsem se hned dokázal vžít do tvého hraní.
Napsal bych ti to samé co minule s orchestrálníma zvukama a podkladama + plochy alá Ennia nebo jak se to píše

Dle mě to má veliký pocitový potenciál.
Pořádně bych to vybrousil! Stojí to za to!
Dryman
2 drymansound: Dikec, plochy = par programu na kurzweilovi
Zkusim tam hodit neco pod a uvidime, jen co zase bude nalada.