https://ettelladiamant.bandcamp.com/tra ... nist-remix
velmi ma to bavilo remixovat, tak snad to je pocut na vysledku. mastroval gaex.
v ettelle spieva slivka znama z pudingu pani elvisovej, toto je jej materska kapela, dlhu dobu spiaca. coskoro vydavaju album.
cely singel free download.
Ettella Diamant - Deadlock (Autumnist Remix)
Re: Ettella Diamant - Deadlock (Autumnist Remix)
to me bavi zatracene moc, .) celkem se mi to trefilo do noty. je to pekne odprodukovany, moc me bavi ta ponura atmoska ve spojeni s tim glamorous vokalem, ma to vazne smrnc
... zlomeny beaty pro me pak byly tresni na dortu! takze palec hore a jsem moc zvedavej na album, dik za rozsireni obzoru
)

za me taky hodne palcu nahoru. ten zlom ve druhy casti tomu dava spravnej rozmer.
osobni preference by asi byla mozna malinko upopredeni rytmiky (precejen jsem spis klubove naladenej asi porad). mozna i malinko zobjemnit spodek... ale to jsou jen subjektivni nuance a navic uz je asi smichano
osobni preference by asi byla mozna malinko upopredeni rytmiky (precejen jsem spis klubove naladenej asi porad). mozna i malinko zobjemnit spodek... ale to jsou jen subjektivni nuance a navic uz je asi smichano

haj,
dal som si to zoparkrat a na par detailov (ale to je pocitam autorska zalezitost) super!
ich prve cd mam kupene
som zvedavy ake bude toto dalsie. inak zaujimave detaily napr o tom kto tam spieva.
vzdy ma to zaujimalo, ale cielene som po tom nepatral.
to co mi tam nereze - obcas gitarova linka (nie ten akord) ide do xistu viac ako spev.
a ten akord mohol byt viac "ohnuty/rozochveny" - neviem ako to napisat - ako v takom kokainovom blues alebo tak cosi... ma to taky potencial
inak dobra praca!
dal som si to zoparkrat a na par detailov (ale to je pocitam autorska zalezitost) super!
ich prve cd mam kupene

vzdy ma to zaujimalo, ale cielene som po tom nepatral.
to co mi tam nereze - obcas gitarova linka (nie ten akord) ide do xistu viac ako spev.
a ten akord mohol byt viac "ohnuty/rozochveny" - neviem ako to napisat - ako v takom kokainovom blues alebo tak cosi... ma to taky potencial

inak dobra praca!