EXELDAM - jednočlenný hudební projekt

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Odpovědět
EXELDAM

EXELDAM - jednočlenný hudební projekt

Příspěvek od EXELDAM »

Dobrý den!

Založil jsem web www.exeldam.cz, na kterém jsou momentálně ke stažení 4 tracky.
Starší 2 jsem skládal již dříve ve Fruity Loops, novější 2 v Linux MultiMedia Studio (LMMS). Poslední je netaneční.

Ať se vám líbí!

P.S.: Při masteringu jsem měl k dispozici pouze sluchátka :-)

atom

Příspěvek od atom »

cau pocul som ten one way ci ako,a nebolo to zle.neviem ako dlho sa tym zaoberas ale ta skladba bola v ramci amaterskej tvorby o.k.ako ludia tu ti najdu sto veci zle ale to necham na inych
"BOLD,HUMOROUS AND VISUALLY STRIKING."

http://www.myspace.com/atomsoffury

EXELDAM

Příspěvek od EXELDAM »

Dik za nazor. Venuju tomu jen minimum casu.
Po nejake dobe jsem si ale uvedomil ze mam hotove 4 tracky, ktere jeste nikdo neslysel.

luphtrack

Příspěvek od luphtrack »

nemůžu si pomoct, ale podle mě se tam toho moc neděje

chválim za použití lmms, taky používám

tady bohužel opensource software moc nejede, ezouňáci jsou snobové, používají VST a Cubase
Obrázek
live free or die!

EXELDAM

Příspěvek od EXELDAM »

Ano, moc se tam toho opravdu neděje :-)
Z pohledu návštěvníka je to website na 1 použití - stáhnout, co je ke stažení a zmizet :-)
Pokud přibudou nové tracky, upozorním na to.

luphtrack

Příspěvek od luphtrack »

no měl jsem na mysli skladbu Open Way, sry za nepřesnost

ta stránka je podle mě docela peklo, zvlášť to stahování
Obrázek
live free or die!

EXELDAM

Příspěvek od EXELDAM »

Stahování se mi taky nelíbí. Nepodarilo se mi ale najit zadny free web hosting, který by umožňoval skladování takto velkých souborů (limit je obyčejně 5-10 MB). Pokud máte konkrétní tip, budu rád.

luphtrack

Příspěvek od luphtrack »

Obrázek
live free or die!

EXELDAM

Příspěvek od EXELDAM »

Pokud jde o skladby Open Way, Trance Train a Rocking Waves, berte je jako taneční, nikoliv poslechové záležitosti. Podobně, jako když si koupíte vinyl - je to pouze polotovar, ze kterého teprve DJ vytvoří konečný výsledek.

EXELDAM

Příspěvek od EXELDAM »

Oba webhostingy neumožňují využití jako úložiště souborů. Musel bych tam přesunout celé stránky, čímž bych přišel o googlovské editační rozhraní a musela by tam být reklama. Ale i tak děkuji.

Yogi
Vybavení

malickata flame :)

Příspěvek od Yogi »

Caute,
nebudu komentovat ty tracky, bohuzel jsem v praci a nemam moznost si to vklidu poslechnout. Kazdopadne ohledne luphtrackova prispevku - ani zdaleka ne vsichni ezounaci jsou snobove :) Nekdo sice pouziva Cubase, ale ve verzi 4 LE co byla pribalena ke zvukovce a musi s tim vystacit, pac kdyby si koupil lepsi, tak ho zena utluce kostetem :) A s VST je to podobny, nastesti existuje nehorazna tuny dost kvalitnich pluginu jak v oblasti instrumentu, tak v oblasti efektu. Pak uz je to jen o volbe kazdyho z nas - a Vy jakozto linuxaci byste meli tuhle svobodu ctit dvojnasob panove ;)

LMMS ma mimochodem taky podporu VST, takze ten rozdil mezi tim co pouzivam treba ja a vy neni az tak velky. Dobra, vy mate opensource, ja closed source - ale ja se ty zdrojaky nechystam menit, chci skladat. Jinak drzim obema palec, slidim casto na www.linux-sound.org a cekam az se tam objevi Cubase4Linux s nativni podporou VST :) Treba se nekdy dockam.
Nové EP Leaving Planet Earth na Spotify | Apple Music | YouTube Music | Bandcamp | Juno Download

EXELDAM

Příspěvek od EXELDAM »

Pripominam, ze LMMS je k dispozici i pro Windows:
http://lmms.sourceforge.net/download.php

Odpovědět